Ringnes Gård - en unik historisk opplevelse


Langs Krøderfjorden, under Norefjells skiparadis, finner du Ringnes Gård. En av Norges eldste middelaldergårder som har gått i familiearv i over 700 år. På gården kan du blant annet oppleve ekte norsk bryggeri og gårdshistorie kombinert med førsteklasses mat, boblebad og ølsmaking i gårdens stabbur. 

Gården byr på en unik historisk opplevelse kombinert med topp moderne overnattingsfasiliteter og unike, lokale smaksopplevelser i naturskjønne omgivelser. Med en beliggenhet kun 90 minutter fra Oslo, er gården et bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur. 

Her finner du også spennende smaksopplevelser med bærekraftig og lokal mat. Kjøkken- og service-personalet har bakgrunn fra femstjernes hotell og setter høye krav til mat og service. Maten du får servert er i førsteklasses kvalitet hvor råvarene ofte kommer rett fra egen skog. Lokalområdet byr på mange unike smaker som kjøkkensjefen håndplukker i form av sopp, planter og ville urter. Kreativ utnyttelse av lokale ressurser gir spennende og unike smaksopplevelser når kjøkkensjefen lager eddik av løvetann, sylter pærer, fermenterer sitroner og tapper bjørkesevje til bjørkesirup.

De gamle utedoene på gården har blitt totalrenovert og bygd om til en flott pub med tilhørende badehus.