KURS OG KONFERANSE

Ringnes Gård

Unike omgivelser på Ringnes Gård


Ringnes Gård er en av Norges eldste og vakreste herregårder. Og et av de beste stedene for å arrangere vellykkede kurs og konferanser. Her kan dere oppleve en spennende og unik bryggeri- og gårdshistorie kombinert med moderne fasiliteter. Gården huser både pub, stabbur, boblebad, badstu og en fantastisk kokk med øye for lokal og kortreist mat. Med en beliggenhet kun 90 minutter fra Oslo, er gården et bevis på at sentral beliggenhet fint lar seg kombinere med ro og urørt natur. Ikke noe annet sted kan du oppleve den ekte "Ringnesfølelsen" som på Ringnes Gård.
Skreddersydde kursopplevelser

Ringnes Gård arrangerer alt fra ledermøter til julebord, konferanser og kick-off og kan tilby en unik opplevelse som dere sent vil glemme.

Alle møterommene er utstyrt med alt dere trenger for et vellykket arrangement: projektorer, bord, stoler, toaletter og minikjøkken. For en spennende smaksopplevelse vil gårdens kokk skreddersy en meny til dere med lokale og kortreiste råvarer av topp kvalitet. Gamle tradisjoner, glede og godt øl er stikkord når menyene presenteres. Dere kan også få en smak på den spennende bryggeri-historien til gården med ølsmaking i stabburet senere på kvelden.

Gården har gode overnattingsmuligheter i Gjestehuset, Thunestua og Rødstua. Trenger dere flere plasser er det mulig å leie andre alternativer i området. Når dere vil sjekke inn og ut, og hvilke måltider dere ønsker bestemmer dere selv. Vertskapet er fleksible og opptatt av at dere skal ha et godt opphold på gården. 

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15/42 sengeplasser
Oslo Lufthavn, Gardermoen 123 km
Ulike aktiviteter
Historiske og moderne møtelokaler

Møterom: Høgevarde
Kapasitet: 12 personer
For mindre møter passer Blåstua og Høgevarde perfekt. Disse møterommene har kapasitet på rundt 12 personer og gjør seg godt til ledermøter, for mindre firmaer osv. 

Møterom: Ballsalen
Kapasitet: 40 personer
I 2. etasje i hovedhuset kan ballsalen brukes som møterom med kapasitet på rundt 40 personer. Ballsalen er utstyrt med alle fasiliteter i tillegg til et lerret fra taket og ned til gulvet.

Møterom: Den grønne salongen
Kapasitet: 40 personer
Grønnstua i hovedhuset har kapasitet på rundt 30 til 40 personer, men kan tilpasses flere ved behov. I likhet med møterommet i låven er Grønnstua godt utstyrt med prosjektor, kjøkken, toaletter bord og stoler.

Møterom: Fjøset
Kapasitet: 40 personer
I låven på gården finner dere også møterommet “Fjøset” med kapasitet på inntil 40 personer. Bygningen er godt vedlikeholdt med et historisk preg og er godt utstyrt med moderne konferanseutstyr. Rommet er innredet med projektorer, et lite kjøkken med kaffe og andre forfriskninger, toaletter til alle gjestene, border og stoler.