KURS OG KONFERANSE

Ringnes Gård

Unike omgivelser på Ringnes Gård


På Ringnes Gård kan dere oppleve spennende og unik bryggeri- og gårdshistorie kombinert med moderne fasiliteter. Her finner dere både pub, stabbur, boblebad, badstu og en fantastisk kokk med øye for lokal og kortreist mat. Gården ligger skjermet til i naturskjønne omgivelser og gir et vakkert og unikt preg på deres neste møte.
Skreddersydde kursopplevelser

Ringnes Gård arrangerer alt fra ledermøter til julebord, konferanser og kick-off og kan tilby en unik opplevelse i vakre og skjermede omgivelser som dere sent vil glemme.

Alle møterommene er utstyrt med alt dere trenger for et vellykket arrangement: projektorer, bord, stoler, toaletter og minikjøkken. For en spennende smaksopplevelse vil gårdens kokk skreddersy en meny til dere med lokale og kortreiste råvarer av topp kvalitet. Gamle tradisjoner, glede og godt øl er stikkord når menyene presenteres. Dere kan også få en smak på den spennende bryggeri-historien til gården med ølsmaking i stabburet senere på kvelden.

Gården har gode overnattingsmuligheter i Gjestehuset, Thunestua og Rødstua. Trenger dere flere plasser er det mulig å leie andre alternativer i området. Når dere vil sjekke inn og ut, og hvilke måltider dere ønsker bestemmer dere selv. Vertskapet er fleksible og opptatt av at dere skal ha et godt opphold på gården. 

Møtekapasitet: 40
Hotellrom: 15/42 sengeplasser
Oslo Lufthavn, Gardermoen 123 km
Ulike aktiviteter
Historiske og moderne møtelokaler

Møterom: Høgevarde
For mindre møter passer Blåstua og Høgevarde perfekt. Disse møterommene har kapasitet på rundt 12 personer og gjør seg godt til ledermøter, for mindre firmaer osv. 

Møterom: Ballsalen
I 2. etasje i hovedhuset kan ballsalen brukes som møterom med kapasitet på rundt 40 personer. Ballsalen er utstyrt med alle fasiliteter i tillegg til et lerret fra taket og ned til gulvet.


Møterom: Den grønne salongen

Grønnstua i hovedhuset har kapasitet på rundt 30 til 40 personer, men kan tilpasses flere ved behov. I likhet med møterommet i låven er Grønnstua godt utstyrt med prosjektor, kjøkken, toaletter bord og stoler.


Møterom: Fjøset

I låven på gården finner dere også møterommet “Fjøset” med kapasitet på inntil 40 personer. Bygningen er godt vedlikeholdt med et historisk preg og er godt utstyrt med moderne konferanseutstyr. Rommet er innredet med projektorer, et lite kjøkken med kaffe og andre forfriskninger, toaletter til alle gjestene, border og stoler.