Et pulserende mathus for alle anledninger


Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Huset bærer på lange tradisjoner og historie, men siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer sammen med kokkekollektivet Lava Oslo. Gausdal har tidligere tatt sølv i prestisjetunge Bocuse D´or og gitt ut en rekke med kritikerroste kokebøker.

Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en stor terrasse med uteservering, samt restaurant, peisestue og en liten kafe. I området rundt finner man en skulpturpark med verk fra Joseph Grimeland og en smijerns paviljong. Strandparken med sine obelisker og skulpturer omkranser restauranten og er et populært turområde. Her arrangeres det også årlig NM i Barbeque. I tillegg er det båthavn rett nedenfor hvor det også finnes egne gjesteplasser for restaurantens gjester. 

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. De samarbeider tett med lokale leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og det som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt som serveres har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig.