Fasaden til Strand Restaurant
Bærum utenfor Oslo

Strand Restaurant

Åpningstider

Åpningstider

  • Vi har åpent

    Tirsdag til lørdag: 11.00-23.30

    Søndag: 11.00-20.00

  • Mandager har vi stengt

    åpent mandager i desember, juni og juli

Et pulserende mathus for alle anledninger


Barndomskameratene Tom Victor Gausdal og Stian Floer åpnet dørene til nyoppussede Strand Restaurant våren 2010. Strand restaurant har vært restaurant siden 1924, før det var det privatbolig og langt tilbake i tiden var dette en husmannsplass.

Strand restaurant har vært et viktig samlingssted for mange i Bærum i alle år. Strand ligger 5 minutter utenfor Oslo, idyllisk plassert ved vannet innerst i Holtekilen. I 2010 ble det gjort store oppgraderinger av huset. Alt nytt av kjøkken, elektrisk og ventilasjon. Vigdis Apeland og Gina Rose stod for interiørdesignet. 

Vi er kjempestolte av mathuset vårt som rommer et koselig bakeriutsalg, brasserieavdeling og restaurant med fokus på naturlig mat og drikke, og fire flotte selskapslokaler med plass fra 6-150 gjester. På dagtid har vi a la carte lunsjservering. På kvelden kan du velge mellom fra en 3 retters eller en 6 retters meny. Vi har en stor terrasse med uteservering ut mot havet. Vi har egen båtplass, så her kan du også komme sjøveien. Strandparken med sine obelisker og skulpturer omkranser restauranten og er et populært turområde.  Her arrangerer vi også vår årlige NM i Barbeque.

Vi ønsker å ha et pulserende hus for alle anledninger. Vår matfilosofi er basert på de beste råvarer landet kan by på til enhver tid. Våre menyer skiftes ukentlig, slik at vi sikrer oss aktuelle varer som skogsopp, villfisk, skogsfugl og vilt. 

Vi tror på kortreist og etisk mat, og benytter oss av sesongens beste råvarer. Våre råvarer er enten økologiske eller dyrket på en måte som vi synes er bærekraftige. Vi er opptatt av å lage all mat fra grunnen og ikke bruke noen kunstige tilsetningstoffer i maten. Også på drikkesiden gjenspeiler dette seg.

Telefon 67530575
Adresse

Strandalléen 48
1368 Stabekk

Foto:Cecilie Moestue

Huset drives i dag av Tom Victor Gausdal og Stian Floer. Tom Victor vant i 2005 sølv i Bocuse d'Or, det internasjonale «Kokke-VM".