Et pulserende mathus for alle anledninger


Barndomskameratene Tom Victor Gausdal og Stian Floer åpnet dørene til nyoppussede Strand Restaurant våren 2010. Strand restaurant har vært restaurant siden 1924, før det var det privatbolig og langt tilbake i tiden var dette en husmannsplass.

Strand restaurant har vært et viktig samlingssted for mange i Bærum i alle år. Strand ligger 5 minutter utenfor Oslo, idyllisk plassert ved vannet innerst i Holtekilen. I 2010 ble det gjort store oppgraderinger av huset. Alt nytt av kjøkken, elektrisk og ventilasjon. Vigdis Apeland og Gina Rose stod for interiørdesignet. 

Mathusetet rommer et koselig bakeriutsalg, brasserieavdeling og restaurant med fokus på naturlig mat og drikke, samt fire flotte selskapslokaler med plass fra 6-150 gjester. På dagtid har restauranten a la carte lunsjservering. På kvelden kan du velge mellom fra en 3-retters eller en 6-retters meny. Der er også en stor terrasse med uteservering ut mot havet.

Restauranten har egen båtplass, så her kan du også komme sjøveien. Strandparken med sine obelisker og skulpturer omkranser restauranten og er et populært turområde. Her arrangeres det også årlig NM i Barbeque.

Strand er et pulserende hus for alle anledninger. Matfilosofien er basert på de beste råvarer landet kan by på til enhver tid, og menyer skiftes ukentlig for å sikre aktuelle varer som skogsopp, villfisk, skogsfugl og vilt. 

Restauranten tror på kortreist og etisk mat, og benytter seg av sesongens beste råvarer. Råvarene er enten økologiske eller dyrket på en måte som menes bærekraftig. Vertskapet er opptatt av at all mat skal lages fra grunnen og at det ikke skal brukes noen kunstige tilsetningstoffer i maten. Også på drikkesiden gjenspeiler dette seg.