Kurs og konferanse

Strand Restaurant

Se kart her

Møtelokaler i flotte omgivelser


Barndomskameratene Tom Victor Gausdal og Stian Floer åpnet dørene til nyoppussede Strand Restaurant våren 2010. Stedet ligger 15 minutter utenfor Oslo, idyllisk plassert ved vannet innerst i Holtekilen, og tilbyr dagmøter fra kl. 11.00 og utover.
Et pulserende mathus perfekt for gode møteopplevelser

Strand restaurant har en stor terrasse med uteservering ut mot havet. Stedet har egen båtplass, så her kan du også komme sjøveien. Strandparken med sine obelisker og skulpturer omkranser restauranten og er et populært turområde. Her arrangeres det også årlig NM i Barbeque.

Restauranten ønsker å ha et pulserende hus for alle anledninger. Matfilosofien er basert på de beste råvarer landet kan by på til enhver tid. Maten er kortreist og etisk, og her benyttes sesongens beste råvarer. Råvarene er enten økologiske eller dyrket på en måte som er bærekraftige.

Tom Victor Gausdal er kokk og daglig leder av huset. Han har deltatt på det Norske kokkelandslaget i 12 år, tatt sølv i prestisjetunge Bocuse D'or og gitt ut en rekke med kritikerroste kokebøker.

  • Beste restaurant i Bærum

    Stedet ble kåret som beste restaurant i Bærum i den nordiske spiseguiden White guide.

  • Ro

    På Strand restaurant vil dere få et møte i rolige omgivelser.

  • Matopplevelse

    Tom Victor Gausdal er kokk og daglig leder av huset og har tatt sølv i prestisjetunge Bocuse D´or.

Møterom i flott design

Strand tilbyr fire flotte lokaler til disposisjon i unike og rolige omgivelser rett ved sjøen. Kun 10 minutter fra Oslo sentrum. Kapasitet fra 1 til 120 personer.

Ballsalen: 50-120 personer på runde bord. Lokalet er utstyrt med projektor og lerret i taket, med tilhørende høyttalere.

Festsalen:
Fra 20-50 personer med ulike oppsett. Lokalet er utstyrt med projektor og lerret i taket, med tilhørende høyttalere.

Fotorommet:
Langbord 8-16 personer. Bærbart AV-utstyr er tilgjengelig etter ønske.

White room:
2-8 personer. Bærbart AV-utstyr er tilgjengelig etter ønske.

Terrassen:
Opp til 120 personer - kan leies etter avtale.

Lokalet tilbyr dagmøter fra klokken 11.00 og utover, og har alt av utstyr til dagkonferanser og tilbyr dagpakker, med fruktfat, kaffe, te, vafler og lunsjmenyer, og kan i tillegg skreddersy pakker etter deres behov.

Det arrangeres både vinforedrag og Winemakers dinners. 

 

Møtekapasitet: 120
Oslo lufthavn, Gardermoen 61 km
Kulinarisk matopplevelse
Båtplass