Møtelokaler for alle anledninger, med god mat i vakre omgivelser


På Strand Restaurant har vi totalt fire lokaler og rom som kan bookes til kurs og konferanser. Vi har alt av utstyr til dagkonferanser og tilbyr dagpakker, med fruktfat, kaffe, te, vafler og lunsjmenyer, og kan i tillegg skreddersy pakker etter deres behov.

Vi arrangerer både vinforedrag og Winemakers dinners. Vi har online bordbestilling.

Vi er kåret som beste restaurant i Bærum i den nordiske spiseguiden White guide. Og ble i 2014 kåret til årets bedrift.

Vi jobber med utdanning og har en rekke lærlinger i sving. Vi synes dette er viktig og ønsker å være en populær lærebedrift, som jobber aktivt for rekruttering. Både i 2014 og 2015 vant lærlingene våre Oslo og Akershusmesterskapet i kokkekunst. Det er vi stolte av. 

Tom Victor Gausdal er kokk og daglig leder av huset. Han har deltatt på det Norske kokkelandslaget i 12 år, tatt sølv i prestisjetunge Bocuse D´or og gitt ut en rekke med kritikerroste kokebøker.