Hos oss kan du og ditt følge forene forretning og fornøyelse


Vi kan ta imot grupper på 600 personer, kjøre lastebiler inn i konferansesalen, servere dere middag i en sørsamisk gamme eller invitere dere på villmarkseventyr. Kort sagt: Det finnes nesten ikke grenser for hva dere kan oppleve her hos oss. Om konferansen er liten eller stor, enkel eller komplisert, hjelper vi deg med idé, planlegging og gjennomføring og skreddersyr arrangementet - slik at du blir fornøyd.

Storstuggu er vår storstue. Storstuggu er et allsidig kulturhus og innlandets største konferansesenter. Storstuggu ligger vegg i vegg med oss, og er vårt hus til både hverdag og fest. Her finner du saler og rom i alle størrelser, med det mest moderne innen teknisk utstyr og konferansefasiliteter. Den største salen, Falkbergetsalen, har alt av utstyr tilgjengelig, full scenerigg og modulært podiesystem.

Skyvedører kan åpnes mot tilstøtende rom, med luftige områder og vrimleplass ved større arrangementer. Dette er den perfekte salen for store konferanser, lanseringer, konserter, utstillinger og banketter. Sammen med våre egne teknikere lager vi arrangement som gir varige inntrykk som deltagerne husker lenge.