Å få sjøluften fra Nordsjøen rett i ansiktet


Vakre og særegne Sola Strand Hotel ligger idyllisk til på Solastranden utenfor Stavanger. Med utsikt mot Nordsjøen bor du komfortabelt og kan nyte førsteklasses mat og hotellets spa.

Like bak Norges kanskje aller flotteste sandstrand finner du Sola Strand Hotel. Hjertet i det klassiske strandhotellet er fremdeles den originale peisen fra byggeåret 1914, som ønsker gjestene velkommen med lun varme og knitring fra ildstedet.

På Sola Strand Hotel kombineres historisk sus med moderne komfort. Hotellets 139 rom er alle lyse og trivelige, og hotellets beliggenhet byr på gode muligheter til å nyte stranden, den store himmelen og de vakre omgivelsene. Fra Nordsjøbadet spa kan du også nyte den flotte utsikten.

Hotellet er kjent for en særegen, trivelig atmosfære i et sjarmerende historisk miljø med storhavet og naturkreftene rett utenfor vinduene. I Strandbaren har du utgang til plenen mot sanddynene, og kan nyte et smakfullt måltid eller et glass vin i flotte omgivelser. Hotellet har et anerkjent kjøkken som serverer retter basert på sesongens beste råvarer.

Sola Strand Hotel er en idéell lokasjon for kurs- og konferanser, men blir også flittig benyttet av individuelle reisende og grupper fra inn- og utland. Storbyen Stavanger ligger kun 15 minutter unna, og Sola og Jæren byr på et vell av spennende opplevelser. Dagsturen til Prekestolen anbefales på det varmeste!