Å få sjøluften fra Nordsjøen rett i ansiktet


Vakre og særegne Sola Strand Hotel ligger idyllisk til på Solastranden utenfor Stavanger. 

Hotellet er kjent for sin særegne atmosfære i et sjarmerende historisk miljø, med storhavet og naturkreftene like utenfor vinduene. I Strandbaren kan du nyte et smakfullt måltid eller et glass vin i flotte omgivelser med utgang til plenen mot sanddynene og stranden. Det anerkjente kjøkkenet med stolte kokker serverer retter basert på sesongens beste råvarer.

På Sola Strand Hotel kombineres historisk sus med moderne komfort. Hotellets 135 rom er alle lyse og trivelige, og hotellets beliggenhet byr på gode muligheter til å nyte stranden, den store himmelen og de vakre omgivelsene. Hjertet i det klassiske strandhotellet er fremdeles den originale peisen fra byggeåret 1914, som ønsker gjestene velkommen med lun varme og knitring.

For ekstra velvære anbefales en tur innom Nordsjøbadet Spa som tilbyr et bredt utvalg spabehandlinger, samt en velværeavdeling med basseng, kaldtvannskulp, tre forskjellige badstuer og behagelige avslapningsområder.

Gjennom året inviterer Sola Strand Hotel til jazzbrunsjer, skreiaften, familedag, winemakers dinner, velvære- og shoppinghelg, julemarked, kunstutstillinger, kakefest, skalldyraften, påskebad og sist men ikke minst hotellets egen jazzfestival HøstJazz.

Stavanger og Sandnes ligger kun 15 minutter unna, og Jæren byr på et vell av nydelig landskap og spennende opplevelser. En dagstur til Preikestolen anbefales på det varmeste!

Se her for mer informasjon om deres begivenheter og gode tilbud.