Bryllup på Sola Strand Hotel
SOLA I STAVANGER

Bryllup og selskapslokaler på Sola Strand Hotel

Et selskap med utsikt


Med idyllisk beliggenhet i sanddynene på Solastranden, over hundre års historie i vegger og tak, et anerkjent kjøkken og et vertskap som setter sin stolthet i å ta godt vare på gjestene skaper Sola Strand Hotel en helt spesiell ramme rundt hverdagsfester og markeringer av livets merkedager.

Unike selskapslokaler

Hotellet tilbyr flere unike selskapslokaler som skaper en helt spesiell ramme rundt markeringer av livets merkedager:

Den Glade Laks
Den Glade Laks er innredet med gamle bondemøbler, blant annet fra Hallingdal, og var opprinnelig hotellets à la carte restaurant. I dag benyttes lokalet til lukkede selskaper for næringslivet og til private arrangementer. Den Glade Laks har en kapasitet på inntil 50 gjester.

Nye Solasalen og Solasalen
Solasalen er hotellet sin à la carte restaurant. Solasalen har en samlet kapasitet på inntil 100 gjester.

Nye Solasalen ligger en trapp ned fra Solasalen og har store vindusflater ut mot sanddynene og Solastranden.

Montroyalsalen
Montroyalsalen er den originale røkesalongen fra cruiseskipet ved samme navn som tilhørte Canadian Pacific Line og gikk i cruisetrafikk mellom England og Canada. Peisen i salen og vinduer som ikke går ut til fri luft, er også originale fra skipet. I Montroyalsalen er det en hevbar scene som kan benyttes ved dans og underholdning. Lokalet har kapasitet på inntil 120 gjester.

Sverresalen
Sverresalen er bygd opp av treverket fra fregatten Kong Sverre – Norges største seilkrigsskip – som ble bygd ved Horten Verft i 1860. Gulvet i Sverresalen består av materialer fra banjerdekket på skipet. Sverresalen har en kapasitet på inntil 120 gjester.

Rygekongen
Rygekongen er en flott bankettsal som er en del av hotellets nyeste bygg, Erling Skjalssonsenteret, som stod ferdigstilt i 2012. Rygekongen har en kapasitet på inntil 250 gjester.

Ellens Utsikt
Ellens Utsikt har en nydelig utsikt over strand, himmel og hav med sine store vinduer fra gulv til tak ut mot Solastranden. I Ellens Utsikt tilbys kun buffémenyer, og selskapslokalet har en kapasitet på inntil 80 gjester.

Bryllup ved havet

Bryllup ved havet er for mange brudepar en romantisk drøm. På Sola Strand Hotel går drømmer i oppfyllelse.

Hotellet har over hundre års erfaring med å planlegge bryllup, og vet hvor viktig det er at alt stemmer på den store dagen. Med et oppmerksomt vertskap tar de godt vare på dere og deres gjester gjennom dagen. Et utsøkt kjøkken sørger for en uforglemmelig bryllupsmiddag med førsteklasses råvarer, og hotellets konditorer komponerer mer enn gjerne en himmelsk bryllupskake. Når kvelden er over kan brudeparet trekke seg tilbake til en av hotellets tre suiter, alle med mektig panoramautsikt over Solastranden.

Lyset fra jærhimmelen, salt skumsprøyt fra bølgende hav og myke sanddyner bidrar til å gjøre den store dagen til en minneverdig opplevelse. For livet.