Kurs og konferanse

Sola Strand Hotel

Kurs og konferanse


Sola Strand Hotel tilfører arrangementet det lille ekstra. Storslått utsikt mot himmel og hav er et godt utgangspunkt for et utbytterikt møte, kurs eller konferanse. I tillegg får du den gode atmosfæren, som er landskjent og særegen for Sola Strand Hotel, og ikke minst det anerkjente kjøkkenet, som tryller frem de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.
Hva med å få sjøluften fra Nordsjøen rett i ansiktet på deres neste konferanse?

Sola Strand Hotel tilfører arrangementet det lille ekstra. Storslått utsikt mot himmel og hav er et godt utgangspunkt for et utbytterikt møte, kurs eller konferanse.

Hotellet tilbyr tre konferansesentre med 20 møterom og plenumskapasitet til 350 personer, kun 15 minutter fra Stavanger og 2 minutter fra Stavanger lufthavn Sola. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, som er landskjent og særegen for Sola Strand Hotel, og ikke minst det anerkjente kjøkkenet, som tryller frem de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Beliggenheten på Solastranden byr også på mange muligheter for opplevelser litt utenom det vanlige, og hotellet tilbyr et bredt utvalg sosiale, lærerike og morsomme aktiviteter til grupper og bedrifter. Ta en titt på deres aktivitetsmeny her.

  • Vinkjeller

    I et tilfluktsrom fra andre verdenskrig inviteres det til vinsmaking.

  • Nordsjøbadet Spa

    På hotellet finner dere Nordsjøbadet Spa.

  • Historien

    Første byggetrinn av hotellet startet like før utbruddet av første verdenskrig.

Møtekapasitet

Solstrand tilbyr 3 konferansesentre med til sammen 20 møterom, inkludert styrerom og flere grupperom. Om dere er to eller trehundre har hotellet moderne møterom i inspirerende omgivelser.

Se en oversikt over kapasiteten i de forskjellige møterommene ved å trykke her.

Møtekapasitet: 350
Hotellrom: 135
Stavanger lufthavn, Sola 2 km
Vinkjeller
Spa
Stavanger sentrum 15 min
Ulike aktviteter