Kurs og konferanse

Sola Strand Hotel

Kurs og konferanse


Sola Strand Hotel tilfører arrangementet det lille ekstra. Storslått utsikt mot himmel og hav er et godt utgangspunkt for et utbytterikt møte, kurs eller konferanse. I tillegg får du den gode atmosfæren, som er landskjent og særegen for Sola Strand Hotel, og ikke minst det anerkjente kjøkkenet, som tryller frem de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.
Hva med å få sjøluften fra Nordsjøen rett i ansiktet på deres neste konferanse?

Sola Strand Hotel tilbyr 3 konferansesentre med til sammen 20 møterom, inkludert styrerom og flere grupperom. Om dere er kun to eller en større gruppe på 300 har hotellet moderne møterom i inspirerende omgivelser, kun 15 minutter fra Stavanger og 2 minutter fra Stavanger lufthavn Sola.

Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, som er landskjent og særegen for Sola Strand Hotel, og ikke minst det anerkjente kjøkkenet, som tryller frem de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Beliggenheten på Solastranden byr også på mange muligheter for opplevelser litt utenom det vanlige, og hotellet tilbyr et bredt utvalg sosiale, lærerike og morsomme aktiviteter til grupper og bedrifter. Ta en titt på deres aktivitetsmeny her.

Konferansesenteret Nordsjøsenteret har et eget uteområde med storslått utsikt over Solastranden, himmel og hav.

Se en oversikt over kapasiteten i de forskjellige møterommene her.

  • Vinkjeller

    I et tilfluktsrom fra andre verdenskrig inviteres det til vinsmaking.

  • Nordsjøbadet Spa

    På hotellet finner dere Nordsjøbadet Spa.

  • Historien

    Første byggetrinn av hotellet startet like før utbruddet av første verdenskrig.

Møtepakker og aktiviteter

Hotellets beliggenhet på Solastranden byr på mange muligheter for opplevelser litt utenom det vanlige. Vi tilbyr et bredt utvalg sosiale, lærerike og morsomme aktiviteter til grupper og bedrifter. Aktiviteter for å styrke teamet. For å få frem latteren. For å trigge smaksløkene eller bare for å ha det sinnsykt gøy!

Sammen med dere skaper vi aktiviteter som passer for akkurat din gjeng.

Velg mellom blant annet:

Vinsmaking i hotellets egen bunker fra 2. verdenskrig
Hotellets bunker fra 2. verdenskrig, fylt med levende lys, skaper en helt spesiell ramme rundt vinsmakingen. Inntil 10 personer i bunkeren. Mulighet for større grupper i andre lokaler.

Varighet ca 1 time.

Surfekurs på bøljan blå
Jæren, Norges surfeparadis! Et surfekurs er en morsom og oppfriskende aktivitet som lar dere kjenne på den gode følelsen det er å ri på Jærbølgene. Alt utstyr som surfebrett, våtdrakt med sko, hansker og hette er inkludert.

Varighet ca 2,5-3 timer.

Olympiske leker
Lagbyggingsaktiviteter som henspeiler på både sommer og vinteridretter. Deltakerne deles opp i lag, hvor to og to lag konkurrerer mot hverandre. Nye lag møtes på hver post.

Varighet ca 2 timer.


Ta kontakt for flere alternativer og et skreddersydd opplegg!

Møtekapasitet: 350
Hotellrom: 135
Stavanger lufthavn, Sola 2 km
Vinkjeller