Vi skreddersyr din konferanse og tilfører arrangementet det lille ekstra!


Kurs- og konferanse på Solastranden

Sola Strand Hotel tilbyr tre konferansesentre med tyve møterom og plenumskapasitet til 300 personer kun 15 minutter fra Stavanger og 2 minutter fra Stavanger lufthavn Sola. Hotellet tilbyr også lyse og trivelige rom, Strandbar med tilhørende uteområde, restaurant med et førsteklasses kjøkken, vinkjeller i en bunker fra 2. verdenskrig, flotte selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa

Storslått utsikt mot himmel og hav er et godt utgangspunkt for et utbytterikt møte, kurs eller konferanse. I pausene kan du fylle lungene med frisk luft, samle tankene og hente energi og inspirasjon fra naturskjønne omgivelser. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet.

Den unike beliggenheten på Solastranden gir gode muligheter for avkopling mellom møtene samt et mangfold av spennende gruppeaktiviteter. Utsikten og en strandtur gir inspirasjon, fornyet energi og gjør underverker med kropp og sjel. Sammen med kolleger kan dere nyte et glass godt drikke i Strandbaren, lære mer om whisky eller vin i hotellets vinkjeller, eller bygge og fly drager – like gøy for voksne som barn!