En klassisk hotellopplevelse siden 1900


Ærverdige Hotel Victoria åpnet første gang i juli 1900. Her kan du ta deg et glass champagne under samme lysekrone som Kong Haakon VII og Dronning Maud gjorde på signingsferden i 1906. Eller hva med å nyte den samme utsikten fra hotellrommet ditt som Kongen av Siam gjorde i 1907?

Hotellet har en fantastisk beliggenhet like ved Vågen i sentrum, med alt Stavanger har å by på av kulturtilbud, restauranter og byliv rett utenfor døren. Deler av hotellet er fredet og er en viktig del av Stavangers arkitektur og historie. Det gjør at alle rommene varierer i størrelse og utførelse.

Hotel Victoria har 107 hotellrom inkludert 3 suiter, restaurant, bar og kurs- og konferansefasiliteter i unike lokaler. Det historiske perspektivet gjenspeiler seg også i interiøret – for eksempel i det vakre tregulvet og de store vinduene – og gir deg det perfekte utgangspunktet for et avslappende og behagelig opphold.

Hotellet er opptatt av å verdsette historien med blikket rettet mot fremtiden og alle rom er designet for å gi gjester en annerledes opplevelse. Et sted for hvile og inspirasjon i særegne omgivelser!