Bryllup og selskapslokaler Victoria Hotel
Hotel Victoria

Bryllup og selskapslokaler

Et selskap i hjertet av Stavanger


Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen stor feiring? Hotel Victoria har lang erfaring som vertskap og gjør det de kan for at dere skal få en uforglemmelig dag. Hotellet har flotte lokaler i ulike størrelser med unik atmosfære

Her kan dere ta dere et glass champagne under samme lysekrone som Kong Haakon den syvende og Dronning Maud gjorde på signingsferden i 1906. Eller nyte den samme utsikten fra hotellrommet som Kongen av Siam gjorde i 1907. Feirer du en av livets store begivenheter her er du i godt selskap. 

Selskapslokaler for enhver anledning

Bankettsalen
Bankettsalen på Hotel Victoria er en historisk institusjon i Stavanger. Da hotellet ble innviet 14. juli 1900 samlet fiffen i byen seg til den første festen under lysekronene i den storslåtte salen. Dette var et lokale byens befolkning aldri hadde sett maken til.

Familier har samlet seg her i flere generasjoner for å feire alle deler av livet. Fra dåp og konfirmasjon, til bryllup, jubileer og begravelser. Selv om stuer, hager og terrasser har endret seg hjemme, har de dette stedet å dra tilbake til – bankettsalen på Victoria Hotel.


Victoriasalen
En gang banksalen i ærverdige Hetland sparebank, nå byens mest elegante selskapslokale. Victoriasalen er for dere som ønsker takhøyde, eleganse og tidløs klasse.

Victoriasalen og tilhørende salonger er lokalisert i det sørøstre hjørnet av hotellet. Denne delen var en gang en bank, og lokalet har behold det elegante men stramme designet fra denne tiden. Virkelig et lokale for de som ønsker et arrangement med klasse.


Hvelvet
Selveste kontoret til banksjefen. Hvelvet er et intimt og koselig selskapslokale – perfekt for små grupper. Her det godt dagslys, autentiske hvelv og historie i veggene.


Styrerommet
Den nederste delen av salongene utenfor Bankettsalen er Styrerommet. Kledd i mahognypaneler og med Merbouparkett og utsikt utover vågen finnes det neppe et mer formelt, vakkert og intimt lokale i Stavanger.

Dette er virkelig lokalet for store anledninger.