Bryllup og selskapslokaler Victoria Hotel
Victoria Hotel

Bryllup og selskapslokaler

Bryllup og selskap på Victoria Hotel


Alle som har deltatt på en konferanse eller to vet hvor viktig atmosfæren i møtelokalet er. I våre møterom har viktige beslutninger blitt tatt siden 1900. Møterommene har ærverdig og klassisk innredning, og du kan velge mellom Bankettsalen, Victoriasalen, Hvelvet og Styrerommet, alt etter hvor mange deltakere det er på konferansen eller møtet. Sistnevnte rom har en svært elegant mahogni-innredning som setter den perfekte stemningen for å ta avgjørelser. Disse rommene er også tilgjengelige for store selskaper og arrangementer, kontakt hotellet for nærmere informasjon.


Bankettsalen
Bankettsalen på Victoria Hotel er en historisk institusjon i Stavanger. Da hotellet ble innviet 14. juli 1900 samlet fiffen i byen seg til den første festen under lysekronene i den storslåtte salen. Dette var et lokale byens befolkning aldri hadde sett maken til.

Familier har samlet seg her i flere generasjoner for å feire alle deler av livet. Fra dåp og konfirmasjon, til bryllup, jubileer og begravelser. Selv om stuer, hager og terrasser har endret seg hjemme, har de dette stedet å dra tilbake til – bankettsalen på Victoria Hotel.


Victoriasalen
En gang banksalen i ærverdige Hetland sparebank, nå byens mest elegante selskapslokale. Victoriasalen er for dere som ønsker takhøyde, eleganse og tidløs klasse.

Victoriasalen og tilhørende salonger er lokalisert i det sørøstre hjørnet av Victoria Hotel. Denne delen var en gang en bank, og lokalet har behold det elegante men stramme designet fra denne tiden. Virkelig et lokale for de som ønsker et arrangement med klasse.


Hvelvet
Selveste kontoret til banksjefen. Hvelvet er et intimt og koselig selskapslokale – perfekt for små grupper. Her det godt dagslys, autentiske hvelv og historie i veggene.


Styrerommet
Den nederste delen av salongene utenfor Bankettsalen er Styrerommet. Kledd i mahognypaneler og med Merbouparkett og utsikt utover vågen finnes det neppe et mer formelt, vakkert og intimt lokale i Stavanger.

Dette er virkelig lokalet for store anledninger.