Kurs og konferanse Victoria Hotel
Kurs og konferanse

Victoria Hotel

Kurs og konferanse


Alle som har deltatt på en konferanse eller to vet hvor viktig atmosfæren i møtelokalet er. I møterommene på Victoria har viktige beslutninger blitt tatt siden 1900. Hotellet kan by på et ekte bankdirektørkontor med autentiske hvelv, lensmannskontor og styrerom med mahognyinnredning. Hva passer best for dere? Alle møterommene har dagslys.
I hjertet av Stavanger

Midt i Stavanger sentrum finner du ærverdige Victoria Hotel, som åpnet i juli 1900. Her kan du ta deg et glass champagne under samme lysekrone som Kong Haakon den syvende og Dronning Maud gjorde på signingsferden i 1906. Eller hva med å nyte den samme utsikten fra hotellrommet ditt som Kongen av Siam gjorde i 1907?

Hvordan komme hit?
Hotellet har en fantastisk beliggenhet like ved Vågen i sentrum, med alt Stavanger har å by på av kulturtilbud, restauranter og byliv rett utenfor døren.

Flybussen tar en halvtime fra Stavanger Lufthavn Sola.
Se flybussen for rutetider.

Togstasjonen ligger 10 minutter unna. For togruter, se VY.no.

Møtekapasitet: 180
Hotellrom: 107
Flyplass 14 km
Ulike aktiviteter
Sentralbanestasjon, 10 min gåavstand
Cocktail bar
Historiske møterom

Bankettsalen på Victoria Hotel er en historisk institusjon i Stavanger. Da hotellet ble innviet 14. juli 1900 samlet fiffen i byen seg til den første festen under lysekronene i den storslåtte salen. Dette var et lokale byens befolkning aldri hadde sett maken til.

Familier har samlet seg her i flere generasjoner for å feire alle deler av livet. Fra dåp til konfirmasjon, til bryllup, jubileer og begravelser. Selv om stuer, hager og terrasser har endret seg hjemme, har de dette stedet å dra tilbake til – bankettsalen på Victoria Hotel.

En gang banksalen i ærverdige Hetland sparebank, nå byens lyseste og mest elegante selskapslokale. Victoriasalen er for dere som ønsker takhøyde, eleganse og tidløs klasse.

Victoriasalen og tilhørende salonger er lokalisert i det sørøstre hjørnet av Victoria Hotel. Denne delen var en gang en bank, og lokalet har behold det elegante men stramme designet fra denne tiden. Virkelig et lokale for de som ønsker et arrangement med klasse.

Selveste kontoret til banksjefen; Hvelvet er et intimt og koselig selskapslokale – perfekt for mindre grupper. Her det godt dagslys, autentiske hvelv og historie i veggene.

Den nederste delen av salongene utenfor Bankettsalen er Styrerommet. Kledt i mahognypaneler og med Merbouparkett og utsikt utover vågen finnes det neppe et mer formelt, vakkert og intimt lokale i Stavanger.

Dette er virkelig lokalet for store anledninger og mindre grupper.