Her har man hatt kreative forretningssamtaler i over 100 år


Rjukan Admini Hotel ligger i verdensarvbyen Rjukan, knappe to og en halv time fra Oslo og kun en time fra Kongsberg. Beliggende på en liten høyde i idylliske Rjukan og omgitt av mektig natur og kultur er Rjukan Admini Hotel stedet for de gode og inspirerende diskusjonene.

I denne bygningen har det vært spenstige og kreative forretningssamtaler i over 100 år. Her ble oppbyggingen av industrieventyret på Rjukan planlagt. Norsk Hydros representasjonsbolig har huset mange prominente gjester opp igjennom tidene. Sam Eydes visjoner sitter i veggene, og vi er sikre på at hans store tanker og pågangsmot smitter over på dere også.

Rjukan Admini Hotel byr på gode møtefasiliteter for en ledergruppe eller bedrift som ønsker ro og inspirasjon til sine diskusjoner. Hotellets stuer gir gode muligheter for avslapping og uformelle samtaler. Et perfekt valg når de store avgjørelsene skal tas.

Huset byr på en helt spesiell atmosfære - det er som å komme hjem til sitt eget herskapshus. Det lille og intime hotellet gjør at dere får full fokus fra vertskapet, som gjør sitt ytterste for at dere får et godt og effektivt opphold og når målsettingen med samlingen, enten det er et dagsopphold eller med overnatting.

Maten står i stil med det herskapelige byggets historie. Vårt kjøkken lager første generasjons gourmetmat, og måltidene serveres i den staselige spisestuen. De gode diskusjonene fortsetter i de hyggelige stuene eller på terrassen med utsikt over Adminiparken.

De 15 unike rommene er smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort.

En opplevelse av Rjukans spennende historie og natur anbefales som et avbrekk til den faglige agendaen. Her finner dere skaperkraft, heltemot, ureddhet, kampvilje og lett tilgang  til den mektige naturen. Vi bistår selvsagt med å finne den opplevelsen som passer dere, om det skal knyttes til deres faglige fokus, eller om dere ønsker å koble helt av fra dagens diskusjoner.

På Rjukan Admini Hotel får man den roen, fokuset og inspirasjonen man søker. Uforstyrret og tett på hverandre, og  med vertskapet alltid rett i nærheten gir det alle muligheter for et godt resultat av investert tid og penger.

Kapasitet
Rjukan Admini Hotel har totalt 25 sengeplasser fordelt på 15 rom.

Møterommet: 2-16 personer.

Spisestuen: 2-16 personer

Storstuen: 2-16 personer

Teknisk utstyr:

Whiteboard

Lerret

Flipover

Videoprosjektor

Trådløs sone i møterommet og hotellet forøvrig

Det tekniske utstyret, samt møteromsbevertning er inkludert i konferansepakkene.