Kurs og konferanse

Lian Restaurant

Kurs og konferanse


Hva med å legge neste kurs til verdens største utendørs grupperom? Da er Lian det anbefalte stedet, kun 20 minutter fra Trondheim sentrum.
  • Utsikt

    Et fantastisk vidsyn venter dere på Lian. Inspirasjonen kommer garantert!

  • Matkulturell Opplevelse

    Smoothiesykkel eller trøndersk plukkmat servert i lavvo?

  • 20 min. fra Trondheim sentrum med trikk

    Så sentralt men likevel med beliggenhet for seg selv.

Lian er Trondheims mest særegne konferansested bare 20 minutter fra sentrum med trikk.

Kommer dere med bil tilbys gratis parkering. Her garanteres det arbeidsro, vidsyn over byen og verdens største grupperom utendørs. Her er det plass til ca 100 møtedeltakere og møterom med moderne utstyr. 

Lian skreddersyr dagsprogrammet etter gjestene sine ønsker og behov, og kan på det varmeste anbefale å legge inn en utendørs matkulturell opplevelse.

Sammen med Liantunet, vårt matformidlingsselskap,  kan Lian Restaurant gi deg en lunsjpause som vekker hode, kropp og smaksapparatet. Vi vandrer Matveien og sørger for at dere får frisk luft, en strekk på beina og noe ny kunnskap om regionens råvarer. I lavvoen serveres trøndersk plukkmat.

Ettermiddagens smoothie blir trampet i gang på vår smoothiesykkel. Inne i restauranten venter en varm lunsj og resten av kurs- og konferansedagen. Vi har med stor suksess arrangert matkonkurranser som en avslutning på dagen.

Møtekapasitet: 100
Trondheim lufthavn, Værnes 44 km
Gratis parkering
Matopplevelser