Ditt hotell og reisemål i Tønsberg


Ved velkjente Tønsberg Brygge, helt nede ved kanalen, og med sentral beliggenhet i Norges eldste by, ligger Hotel Klubben. Et hotell kjent i hele Norge grunnet sin rikholdige showhistorie.

På tomten Hotel Klubben ligger på har det vært drevet hotell siden 1877. Den gangen under navnet Victoria Hotel. I 1912 ble det gjennomført en stor ombygging, og det ble da og bygget et stort konsert- og festlokale, noe som idag er hotellets ballsal. Ballsalen er forøvrig fredet og fremstår idag slik ballsalen var tenkt for nesten hundre år siden.

På 50- tallet så man at Tønsberg manglet et hotell med show og kulturscene, og hotellet slik vi kjenner det idag sto ferdig i 1967. Siden den gang har Hotel Klubben vært kjent for sine show, god mat og drikke og hyggelige betjening. Med tårnet på Slottsfjellet ruvende ved hotellets side, kan man også føle den enda eldre historiens nærhet ved et opphold på hotellet. Slottsfjellet er stedet der Baglerne ble beleiret og beseiret av Birkebeinerne i 1201.

Med 12 møterom, og en kapasitet på 650 personer i den største salen, er Hotel Klubben et like naturlig sted å legge samlinger, kick-off eller møter, som det er å benytte for ferie og fritidsreisende.

Hotel Klubben har et stort fokus på å levere mat og drikke av høy kvalitet og med lokal forankring. Hotellets kokker er hele tiden på jakt etter lokale råvarer, og komponerer hele tiden spennende menyer basert på hvilke råvarer som er tilgjengelige for sesongen. De er glade i å jobbe med sine gjester for å tilby skreddersydde menyer til forskjellige arrangementer, og strekker seg alltid meget langt for å etterkomme ønsker. De er i tillegg spesialister på å tilrettelegge for diverse behov slik som allergier og intoleranser.

I 2020 startet den største renoveringen i Hotel Klubbens historie, en renovering som ble ferdigstilt i 2021. Kom og se resultatet!