Ditt hotell og reisemål i Tønsberg


Ved velkjente Tønsberg Brygge, helt nede ved kanalen, og med sentral beliggenhet i Norges eldste by, ligger Hotel Klubben. Et hotell kjent i hele Norge grunnet sin rikholdige showhistorie. Fra 1968 har sommershowene rullet og gått på hotellet. De store revystjernene ville ta med seg showene sine ut av Oslo, og valget falt på Hotel Klubben.

Med tårnet på Slottsfjellet ruvende ved hotellets side, kan man også føle den enda eldre historiens nærhet ved et opphold på hotellet. Slottsfjellet er stedet der Baglerne ble beleiret og beseiret av Birkebeinerne i 1201.

I kvartalet Klubben befinner seg i har det siden seilskutetiden blitt drevet overnattingsvirksomhet og vertshus, og du kan fortsatt sikre deg en god natts søvn, eller et godt måltid her. Med 12 møterom, og en kapasitet på 650 personer i den største salen, er Hotel Klubben et like naturlig sted å legge samlinger, kick-off eller møter, som det er å benytte for ferie og fritidsreisende.

Hotel Klubben har et stort fokus på å levere mat og drikke av høy kvalitet og med lokal forankring. Hotellets kokker er hele tiden på jakt etter lokale råvarer, og komponerer hele tiden spennende menyer basert på hvilke råvarer som er tilgjengelige for sesongen. De er glade i å jobbe med sine gjester for å tilby skreddersydde menyer til forskjellige arrangementer, og strekker seg alltid meget langt for å etterkomme ønsker. De er i tillegg spesialister på å tilrettelegge for diverse behov slik som allergier og intoleranser.

I 2020 startet den største renoveringen i Hotel Klubbens historie, en renovering som ble ferdigstilt i 2021. Kom og se resultatet!