Kurs og konferanse

Hotel Klubben

Et møte med sjøutsikt


Når man skal samle mange mennesker fra forskjellige steder, er det veldig praktisk å ha et sentralt møtested i sentrum. Hotel Klubben ligger perfekt plassert et steinkast fra brygga i Tønsberg, kun en times kjøretur fra Oslo og 20 minutter fra Torp Lufthavn Sandefjord. Hotellets konferanseavdeling er et praktisk alternativ for kurs, konferanser, utstillinger, banketter, bryllup og andre sosiale sammenkomster. Hotellet kan tilby alt fra store og små konferanser, til showpakker med underholdning og middag.
Kurs og konferanse

Det er ikke rart at forretningsreisende elsker Hotel Klubben, da dette er et av Norges største konferansehotell med fantastisk sjøutsikt.

Fra den barokke ballsalen til den stjernepregede hovedsalen; hotellet har hele 12 000 kvadratmeter med bruksareal. Og med over 50 år med arrangering av suksessfulle tilstelninger, vet profesjonelle rådgivere hvordan de skal hjelpe deg å stråle.

Når du arrangerer et større arrangement, er det kun det beste som duger: den barokke ballsal med en kapasitet på 150 personer, eller Klubben Hall med plass til 635 gjester. 

Hotellet har også et utvalg av fem medium store møterom, for å romme alle slags foredrag, forelesninger og seminarer. Velg fra kapasiteter på 25 til 50 personer med profesjonell lyssetting og lyd.

Hvis du er ute etter et intimt område, trenger du ikke å gå lenger enn til de fem moderne møterommene. Med en kapasitet på 8 til 12 personer, lydanlegg, projektor og whiteboards, er alt klart for presentasjoner som gjør inntrykk.

Hvordan komme hit:
Hotellet ligger et kvarter med tog unna Torp Lufthavn med avganger hver time fra flyplassen. Det går også hyppige tog til Tønsberg fra Oslo S (reisetid på en og en halv time). Se https://www.vy.no/ for mer informasjon.  

Møtekapasitet: 635
Hotellrom: 145
Torp Lufthavn Sandefjord, 20 min