Utsikt fra Stalheim Hotel
Stalheim/ Nærøyfjorden ved Sognefjorden

Stalheim Hotel

Bestill nå
Fra kr 2 350

Å nyte et av Norges vakreste landskap


Det første hotellet på Stalheim ble åpnet i 1885 og hadde allerede i 1895 plass til vel 150 gjester. Hotellets høye standard og den fantastiske utsikten fra Stalheim ble snart berømt langt utenfor landets grenser.

En av vestlandsfjordenes mest kjente turister, keiser Wilhelm II, var en av flere som besøkte Stalheim gjentatte ganger. I forbindelse med et keiserbesøk på 1890-tallet ble det reist en minnestein ”Til Minde om Keiser Wilhelm II besøg på Stalheim”.

Dagens hotell, det fjerde i rekken av hotell på samme sted, har plass til 220 gjester. Hotellets luftige og lyse salonger, som er møblert i en harmonisk blanding av utsøkte europeiske antikviteter og moderne skandinavisk design, har en unik atmosfære preget av tradisjon og komfort.

Telefon +47 56 52 01 22
Hjemmeside

www.stalheim.com

Adresse

Stalheim Hotel
5715 Stalheim

Stalheim Hotel har vært drevet av familien Tønneberg siden 1927. Dagens direktør Ingrid Tønneberg har i tillegg til å holde de gamle gjestgiver-tradisjonene i hevd valgt ” natur og kultur” som profil for hotellet.

Med den storslåtte naturen som omgir Stalheim sier det seg selv at naturopplevelsen er en viktig del av et besøk på Stalheim. Hotellets imponerende kulturhistoriske samlinger kan alene stå for store kulturoppleveleser, men i tillegg dras veksler på de nasjonalromantiske malerne og forfatteren Per Sivle som var hjemmehørende på Stalheim.

Vi ønsker deg velkommen til Stalheim og ber deg forsyne deg av både natur og kultur-oppleveleser, til å sette sammen din egen bukett av opplevelser.

Nærøydalen