KRISTIANSAND

Bryllup og selskapslokaler på Boen Gård

På Boen er det ingen hverdager ..


En middag eller et selskap på Boen Gård er et minne man tar med seg videre. Nystrøkne hvite duker og stoffservietter, klirrende krystallglass og smårutete vinduer ut mot parken. Oppdekking og interiør danner en perfekt ramme rundt både store og små anledninger. Boen Gård disponerer flere rom i forskjellige størrelser for bespisning. Du er hjertelig velkommen, uansett om dere er 2 eller 60 personer.

Et minne man tar med seg videre

Man skulle trodd at gården var bygget spesielt med tanke for akkurat bryllup, og vertskapet elsker den atmosfæren de kan gi til brudepar og gjester. Et bryllup kan rett og slett ikke bli mer romantisk enn på Boen.

Kritthvite duker og servietter, klassisk servise, blomsteroppsatser og klirrende krystall. Når champagnen åpnes og de glade gjester ønsker dere velkommen er det kanskje de som arbeider på Boen som gleder seg mest. Denne dagen vil de gjøre til noe spesielt for akkurat dere.

Ingen steder blir bryllupsbildene vakrere enn på Boen, enten de blir tatt i linde-aleen, nede ved elva eller fossen, ved det gamle lysthuset fra 1680 eller andre steder. Det unike lyset som spiller mellom grenene på de gamle, store trærne gir vakre farger og levende bilder.

Ta kontakt for mer informasjon, så skal vi gjøre vårt beste for å skreddersy dagen akkurat slik dere vil ha den!