Fløien Folkerestaurant
Bergen

Bryllup og selskapslokaler på Fløien Folkerestaurant

Høytids- og festdager


Året består av mange høytider, markeringer og familiedager som er verdt å feire sammen med de du er glad i. Det beste med slike dager er at det er en utmerket anledning til å samle familie og venner til hyggelig samvær rundt bordet.

Fløien Folkerestaurant har kapasitet for store selskaper og rom for små. Her kan du feire bryllup, ha store og små firmaarrangementer, holde konfirmasjon og andre store dager etter dine ønsker. Store, åpne vindusflater sørger for mye lys og en majestetisk utsikt over hele Bergen selv på regntunge dager.

Det Bergenske Bryllup på Fløyen

Utsikten fra Fløyen er blant de vakreste i Bergen. Byen, Vågen, øyene, fjellene og Nordsjøen i det fjerne. Solnedgangen og skumringstimen – et helt spesielt minne. Hva er vel mer romantisk enn å feire bryllup på Fløyens topp?

Vi bistår gjerne med planleggingen av bryllupsfesten. Restauranten har lang erfaring med valg av meny og viner, bordoppsett og pynting samt kjøreplan og evt. underholdning. Våre lokaler kan tilpasset til enhver størrelse og etter deres behov.

Folkerestauranten stod ferdig ved Fløibanens Øvre stasjon i 1925. Praktbygget ble tegnet ned til minste detalj med ornamenter og interiør av den anerkjente arkitekten Einar Oscar Schou, som også har tegnet Den Nationale Scene. Restauranten er nå pietetsfullt restaurert, med respekt for arkitektens tankegang. Like levende – med et sus av 1920-årene, og med mat som setter prikken over i-en på et perfekt bryllup. På Fløien Folkerestaurant har dere alltid god plass. Foajeen, som rigges om til dans etter middag, og separate salonger til kaffe.

Si JA på Fløyens topp!
Det er også mulig å holde vielsen på Fløyens topp, ute i Amfiet eller inne i Peisestuen. Vi gjør deres bryllupsdag uforglemmelig – vår erfaring skaper deres sikkerhet.