HUSET PÅ SVALBARD

Bryllup og selskapslokaler på Huset

For det spesielle arrangementet


Ønsker du å feire bryllup eller arrangere en musikkbegivenhet på Svalbard? Huset har lokalet for deg som er på utkikk etter en unik og opplevelsesrik ramme rundt ditt arrangement. Deres styrke ligger i fleksibilitet og kompetanse, og de vet hva som skal til for at ditt arrangement skal bli optimalt.

Historiske lokaler

På 50-tallet ble Husets kinosal brukt som idrettshall, kinosal, og kulturhus. Det ble også holdt gudstjenester i kinosalen, og det er ikke uten grunn at befolkningen opprinnelig navnga bygningen for «Svalbards hus». Dette var et forsamlingshus og byens hjerte.

Huset byr på mer enn fargerik historie fra gruvetiden. I dag har Huset blitt et sentrum for byens sosiale liv og er et ideelt utgangspunkt for deg som skal holde arrangementer.

Husets kinosal er like velegnet for et intimt bryllup for 60 personer, som en konsert med 450 musikkentusiaster. Det er også mulig å holde mindre arrangementer i restaurantens Bistro og loungeområde. De dyktige ansatte er behjelpelige med både bordoppsett og dekor.

Gode matopplevelser

Gode matopplevelser er nøkkelen til et vellykket arrangement.

Enten dere har behov for enkel servering eller tre retters middag med vinpakke, hjelper vi deg med å oppfylle dine ønsker. Husets matfilosofi har fokus på kortreist mat med tilknytning til nærområdet. Kjøkkenet byr på kreative og velsmakende retter, basert på sesongens beste råvarer. En koselig og uformell atmosfære med en unik historie sørger for at ditt arrangement blir en suksess.