Førjulseventyr på Svalbard


Se for deg dette scenarioet: En reise til vinterens mørke. Reinsdyrene vandrer fritt på tundraen og fjellene er dekket av hvit sne. Følelsen av å være i en tidløs sone helt uten forstyrrelser. Et blafrende grønnskjær sirkler over den stjerneklare himmelen. Netflix erstattes med nordlys-show og «den lille sorte» med vinterdressen. Her, på Svalbard, venter det utradisjonelle julebordeventyret for deg og ditt reisefølge.

Julebord har lenge vært en kjær tradisjon og et sosialt høydepunkt blant oss nordmenn. I Longyearbyen er det intet unntak, med stemningsfulle lys i gatene og lukten av julemat som streifer gjennom byen. Her kan du og dine kollegaer nyte godt av den gode atmosfæren, skape et sterkt sosialt samhold og felles minner. Vi er behjelpelig med å skreddersy et program med overnatting, opplevelser som hundesledetur eller snøscootersafari og maten som hører julen til.

Datoer for julebord 2021

Huset dekker bordene med både kalde og varme retter av tradisjonell, lokal julemat og et deilig utvalg av dessert. Her bugner det av god mat og drikke, der Husets historiske lokaler forvandles til en fantastisk julebordsarena, med tradisjonell dekorering og en lun atmosfære.

10 – 11. november
03 – 04. desember
10 – 11. desember

Julemeny inkluderer servering av kalde og varme retter ved bordene samt 2 enheter øl/vin/alkoholfri drikke for 925 NOK per.person.

Julemeny må forhåndsbestilles senest 10 dager i forkant og minimum antall er 8 personer.