Velkommen til julebord!


Søstrene Storaas presenterer et julebordkonsept basert på det de har fått i oppveksten: gode samtaler og hjemmelaget, egenprodusert mat!

Julebord fra Søstrene Storaas byr på egenproduserte råvarer fra gården bak hotellet og eget lokale inkludert i prisen. Hotellets mål er å lage et så bærekraftig julebord som mulig. Her er det satset på kvalitet istedenfor kvantitet med en forrett med fire gode, hjemmelagde smaker istedenfor det tradisjonelle koldtbordet. På varmmatsbuffeten og dessertbordet finner du de tradisjonelle smakene og rettene. At hotellet produserer det meste av varmmaten selv og har muligheten til å bruke alle stykningsdelene ved andre anledninger er bra for miljøet ved at svært lite går til spille.

Hvis noen ønsker vegetar eller veganske alternativer tilpasses menyen selvfølgelig. I tillegg har hotellet egen hydrohage som gir ferske urter, salat og blomster hele året. 

Redd for å bli lei julemat? Du kan også få servert en oppgradert 3-retter til samme pris. Ønsker dere flere aktiviteter kan dere også velge å skreddersy julebordet sammen med Brave, hotellets event og reiseselskap.

Standard julebordpakke:
• Forrett med fire hjemmelagde smaker med lokale eller egenproduserte råvarer. Hovedrett med buffet med klassisk julemat, bl.a. ribbe og medisterkaker fra egen gård. Dessert med et herlig dessertbord.
• Selskapsleker til middagen.
• 
Eget lokale dekket opp med hvite duker og levende lys.

Tilleggsprodukter:
- Storaas Spesial rundt bålpanna med stemningsmusikk fra høyttaler
- En times boost-aktivitet på Søstrene Storaas eller i Kongsberg, en digital teambuilding som foregår ute hvor resultatet blir presentert under middagen i en morsom film med klipp og bilder fra aktiviteten.
- Trubadur eller DJ som spiller utover kvelden
- Hovmester/eventansvarlig som har kontakt med underleverandør(er) underveis i arrangementet.

Ta kontakt for skreddersøm og ytterligere informasjon!