Julestemning på et julepyntet Utne Hotel


Fredag 24. november åpner dørene til et julepyntet Utne Hotel!

De nostalgiske lokalene fra 1722 setter stemningen for en helhetsopplevelse for sinn og smaker. Hotellet serverer et tradisjonelt julebord med klassiske juleretter og utvalgte delikatesser. Alt for at du som gjest skal få nyte litt ekstra av det julen har å tilby.

Tre inn i julevarmen med knitring fra peisen og kjenn den gode lukten av forberedelsene av julemat på kjøkkenet. Nyt en 5-retters julemeny presentert av driver og kjøkkensjef, Jon Aga - og tilbring natten i historiske omgivelser før du våkner opp til en deilig julebrunsj.

Juleopphold inkluderer:

• Overnatting i historisk rom
• 5-retters julemeny
• En tradisjonsrik julebrunsj til frokost


For bedrifter og grupper: 

Kun 2 timer fra Bergen, 1 time fra Voss og 40 minutter fra Odda, venter en autentisk og julepyntet atmosfære. Ukedager og søndager i desember tilbyr hotellet juletallerken med tradisjonell julemat fra lokale leverandører. Det blir både pinnekjøtt, ribbe, og nydelig tilbehør. Inkludert i prisen får du også hjemmelaget dessert.

Perfekt for grupper, arbeidskollegaer og firma, som ønsker en juleavslutning! Hotellet har 17 unike historiske rom som egner seg for grupper på 17-32 personer (hele hotellet) eller mindre grupper for individuell booking.

Pris for juletallerken: kr 695,- per pers.

Pris for 5-retters julemeny
: kr 895,- per pers.

For gruppebestilling, kontakt oss på [email protected].