Tilbake

Arrangement på Byfjorden i Bergen

Fredag 26 april

Velkommen til en bærekraftig reiseopplevelse med De Historiske!


De Historiske vil sammen med våre medlemmer ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til en bærekraftig reiseopplevelse på Byfjorden fredag 26 april.

Arrangementet vil gi deg følgende opplevelser:

· Vår gode samarbeidspartner De Bergenske vil servere frokost på Grand Hotel Terminus i det nyoppussede Brasseriet.
· Ørjan Johannessen (verdensmester i kokkekunst Bocouse d`Or) fra Bekkjarvik Gjestgiveri og kjøkkensjef Bjarte Finne fra Fretheim i Flåm vil presentere bærekraftige smaker.
· Bybonden Ida Kleppe vil presentere konseptet «Dyrk Bergen».
· Den prisvinnende hybridbåten Vision of the Fjords vil ta alle med ut på Byfjorden. Båten ble blant annet kåret til Ship of the Year i 2016.
· Besøk til Stig Bareksten og hans prisbelønte Gin & akevittproduksjon med omvisning og smaking. Bareksten Botanical Gin fikk tildelt dobbelt gull i San Francisco World Spirits Competition i 2017.

Programmet 26. april blir som følger:

0800 – 0930: Frokost på Grand Hotel Terminus
0930: Busstransport ned til Vågen
0950: Vi går ombord Vision of the Fjords
1015: Avgang Vågen
1100: Ankomst Flesland – og besøk til Bareksten Gin- & akevittproduksjon
1110 – 1215: Omvisning og grillservering
1230: Avgang Flesland til Vågen
1315: Ankomst Vågen

Uansett hvilken bransje du jobber i så vil alle få innblikk i hvordan reiselivet nå går inn i en fokusert strategi for bærekraftige opplevelser – og her kan også mye overføres av tanker og ideer til bedriften du jobber i.

I tillegg samler vi mange av våre medlemmer slik at du kan bli bedre kjent med hva de tilbyr av konsepter innen møter, konferanser og opplevelser.

Du vil rett og slett få en liten Norgesreise om bord på Vision of the Fjords denne formiddagen. 

Det vil også bli trekning av gavekort fra De Historiske sine medlemmer.

Arrangementet er kostnadsfritt for inntil 2 personer per bedrift.

Påmeldingsfrist:
 tirsdag 23. april.