Tilbake

Arrangement med De Historiske i Oslo

Torsdag 22. august

Velkommen til en kulinarisk ettermiddag sammen med De Historiske


De Historiske vil sammen med våre medlemmer ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til kundearrangement i Oslo torsdag 22. august. Det vil bli servert nydelig mat og drikke, i kombinasjon med god underholdning og hyggelig stemning.

 

Arrangementet vil gi deg følgende opplevelser:

· Vår gode samarbeidspartner Fursetgruppen vil servere aperitiff og noen deilige appetittvekkere på  Festningen RestaurantVi satser på nydelig vær og vil nyte sol og utsikt over Aker Brygge og Oslofjorden mens vi koser oss med god mat.
· En titt på det nyoppussede Høymagasinet på vei ned til Aker brygge der vi blir hentet av båt.
· Et 45-minutters båtcruise i Oslofjorden med en titt på Dyna Fyr, et unikt selskapslokale lokalisert midt ute i Indre Oslofjord.
· Underholdning underveis før vi ender opp på Fornebu brygge for en kort transport over til Strand Restaurant. Strand Restaurant er drevet av Sølv-vinner i Bocuse d'Or, Tom Victor Gausdal som også vil lage mat til oss denne kvelden.
· Besøk av Stig Bareksten. Bareksten Botanical Gin fikk tildelt dobbelt gull i San Francisco World Spirits Competition i 2017. Her får vi både lære og smake. 

Programmet 22. august blir som følger:

14:30 – Oppmøte Festningen med aperitiff og minglemat
15:15 – Besøk på Høymagasinet
15:45 – Avgang til Rådhusbrygga
16:30 – Avreise Rådhusbrygga
17:15 – Ankomst Fornebu brygge med busstransport videre
17:25 – Ankomst Strand Restaurant
17:30 – Kulinarisk aften på Strand Restaurant
20:30 – Transport tilbake til Oslo sentrum


I tillegg samler vi mange av våre medlemmer slik at du kan bli bedre kjent med hva de tilbyr av konsepter innen møter, konferanser og opplevelser. 

Det vil også bli trekning av gavekort fra De Historiske sine medlemmer.


Arrangementet er kostnadsfritt og invitasjonen er personlig. Det er begrenset antall plasser, så vi anbefaler at du melder deg på raskt. Dette er en ettermiddag du ikke vil gå glipp av!


Påmeldingsfrist:
 15. august.


Vi ser frem til å se deg!