Tilbake
HOTEL VICTORIA 14 – 15 JUNI 2021

Invitasjon til Års- og medlemsmøte i Stavanger

Kjære De Historiske – Hotel & Spisesteder!


Velkommen til vårt Årsmøte og medlemsmøte 14 – 15 juni 2021 på Hotel Victoria.

Vi har i samråd med styret valgt å utsette Årsmøtet og medlemsmøtet fra 11 - 12 mai til 14 – 15 juni. Møtet i mai kommer for tidlig slik det ser ut nå og vi tenker at situasjonen er langt mer oversiktlig og bedre når vi kommer til juni.

Møtet vil bli viktig for veien videre da vår strategi for felleskapets muligheter skal konkretiseres i noen klare veivalg for De Historiskes konkurransekraft i fremtiden.

Det er derfor en glede å ønske velkommen til Hotel Victoria i Stavanger der Hotelldirektør Monika Sandvold med kollegaer vil være vertskap for Årsmøtet og det påfølgende medlemsmøtet. Vi gleder oss!


Årets møte vil blant annet by på:

· Gode interne diskusjoner, valg av nytt styre og oppdateringer fra HK
·
Direktør for Reiseliv Innovasjon Norge, Bente Bratland Holm, forteller om en ny nasjonal reiselivsstrategi og verdiskaping i samarbeid med VisitNorway.
· De Historiske – strategidokument 2026
· Spennende innspill fra nye strategiske samarbeidspartnere ved adm. direktør John Vonli, The Fjords og salgsansvarlig Heidi Nybrenna, SJ Norge.  
· Mette Nygård Havre leder folkebevegelsen @spisoppmaten og er  bærekraftsjef i Fjordkraft. Hun lærer oss mer om bærekraft i praksis!
· Nyttige workshops 
· Digital forretningsutvikling i DHHS – de siste mulighetsområdene innen eCom/systemarkitektur og digitalisering
· Festmiddag à la Hotel Victoria

Trykk her for fullt program