;
TUR/RETUR OSLO

Fjord- og festningscruise på Oslofjorden

Unike opplevelser på Oslofjorden

Opplev Oslo fra et nytt perspektiv og utforsk Oslofjorden på et komfortabelt og miljøvennlig fjordcruise med elektriske Legacy of The Fjords! 

Den flotte katamaranen har avgang fra Langkaia i Oslo, hvor du mandag-fredag har mulighet til å bli med på et stille og fint 1,5 timers fjordcruise. Du får panoramautsikt mot Akershus festning, Oslo Rådhus, Aker Brygge og Tjuvholmen med det karakteristiske Astrup Fearnley museet, før turen går videre i retning Bygdøy og passerer forbi pittoreske Dyna fyr.

I helgene går båten hele veien til Oscarsborg - et av de mest sentrale minnesmerker i Norge fra 2. verdenskrig. Ved ankomst kan du utforske den unike festningsøya og lære mer om dens spennende historie. Senkningen av krysseren Blücher 9. april var et av de få effektive mottrekkene den norske forsvarsmakten greide å rette mot de tyske inntrengerne.

Alle pakkene inkluderer også inngang på Festningsmuseet og Kystartillerimuseet med historiefortelling via app. Vil du ta en tur til idylliske Drøbak, kan du sitte på videre, eller bruke billetten din på fergen som går mellom Oscarsborg og Drøbak en gang i timen. Overfarten tar kun ca 5 minutter.

Velg mellom:
· Sightseeing på Oslofjorden (mandag-fredag)
· Historisk fjordcruise tur/retur Oscarsborg (helger)
· Historisk fjordcruise tur/retur Oscarsborg med lunsj (helger)
· Historisk fjordcruise tur/retur Oscarsborg med middag og historisk overnatting lørdag til søndag på Oscarsborg Hotel & Resort (helger) 

Er du klar for å bestille?

Velg mellom våre ulike pakker her.