Festningscruise for bedrifter og grupper

Firmatur på Oslofjorden?


Bli med på et flott fjordcruise som tar dere fra Oslo gjennom vakre Oslofjorden til historiske Oscarsborg Festning!

Opplev Oslo fra et nytt perspektiv og utforsk Oslofjorden på et komfortabelt og miljøvennlig fjordcruise med elektriske Legacy of The Fjords. Den flotte katamaranen seiler stille forbi idylliske kystbyer og pittoreske havneperler på begge sider av fjorden før dere ankommer Oscarsborg - et av de mest sentrale minnesmerker i Norge fra 2. verdenskrig. Her er det nok av spennende historie og kjekke aktiviteter for en hel dag. Kombiner gjerne turen med dagpakke og overnatting på Oscarsborg Hotel & Resort

Les mer om turen og se de ulike pakkene for ferie- og fritidsmarkedet her.


La oss ordne alt fra A-Å og skreddersy turen for akkurat deres gruppe. Ta gjerne kontakt på [email protected] for en uforpliktende samtale!

Skreddersydde opplevelser

Velg mellom følgende opplevelser:

  • Fjordcruise tur/retur
  • Fjordcruise med lunsj på Oscarsborg Festning
  • Fjordcruise med middag på Oscarsborg Festning
  • Fjordcruise og møtepakke på Oscarsborg Hotel & Resort

Guidet omvisning kan legges til i alle pakker.


Priseksempel
Møtepakke på Oscarsborg inkluderer kaffe/te og frukt, møterom, lunsj, kjøkkensjefens 3-retters meny, overnatting, frokost.

Fra kr 1995,- pr person i enkeltrom pr døgn og fra kr 1678,- pr person i del av dobbeltrom pr døgn. Middag fra kr 495,-. Båtbillett kr 475,-.


Møtefasiliteter på Legacy of the Fjords
Det er også mulig å legge møtet om bord Legacy of the Fjords. Båten er konstruert både for sightseeing og kurs/konferanse, og det er godt med AV-utstyr om bord. 11 skjermer, mikrofoner, mygger. Leier man hele båten kan man også dele lyd/bilde i øvre og nedre salong. Fasilitetene er inkludert ved 100 betalende.

Priser for charter i Oslo er ellers som følger:

  • 30.000,- per time eks mva, med minimum 2 timers leie
  • 200.000,- eks mva for full dag

Fursetgruppen vil levere til servering ombord.