Opplev Trondheims museer


Kombiner et opphold på eksklusive Britannia Hotel med et spennende besøk til en av byens attraksjoner!

Få mest mulig ut av ditt opphold i Trondheim og bestill denne pakken som vil gi hele familien en flott opplevelse på en av Trondheim's populære severdigheter: Nidarosdomen, Ringve Musikkmuseum, Sverresborg Trøndelag Folkemuseum eller Rockheim - det nasjonale museet for populærmusikk.

Pakken inkluderer overnatting med hotellets nydelige buffet og à la carte frokost i Palmehaven og historiske salonger samt fri inngang til Britannia Spa & Fitness. Overnattingspakken inkluderer en billett per person per dag til de utvalgte severdighetene.

Museumspakke inkluderer:
· Overnatting i to netter
· À La Carte Frokost i Palmehaven
· Fri inngang til Britannia Spa & Fitness.
· Inngangsbillett til valgfritt museum


Velg selv mellom følgende museum:

NidarosdomenMidt i hjertet av Trondheim ligger Nidarosdomen – et utsmykket gotisk mesterverk. Nidarosdomen er verdens nordligste gotiske katedral fra middelalderen. I vår- og sommerhalvåret kan du oppleve det vidunderlige lyset inne i katedralen, mens solen skinner gjennom det fargerike rosevinduet i glass. På sommeren er katedralens hovedtårn åpen for besøkende, på toppen kan du nyte en spektakulær utsikt over byen.

Sverresborg Folkemuseum

Sverresborg, Trøndelag Folkemuseum er et friluftsmuseum i naturskjønne omgivelser som byr på historie fra regionen som går 900 år tilbake i tid.

La dyktige formidlere ta deg med tilbake i tid når de forteller om Byen, Borgen og Bygda. Besøk også dyrene på gården, eller gå en tur i eventyrskogen. Her kan du bruke hele dagen! 

Ringve Musikkmuseum

Ringve Musikkmuseum ved kanten av Trondheimsfjorden og i en nydelig botanisk hage, har en samling med over 2000 instrumenter fra hele verden som må oppleves. De musikalske guidene tar deg med på en historisk reise med levende musikk! Museet er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter. De tilbyr en rekke musikalske aktiviteter for små og store. Bli med på barneomvisning i museet, vandre på naturstien eller bli med på skattejakt der hele familien kan gå og lete etter de forsvunnede musikkinstrumentene, og kanskje dere vinner en premie!

Rockheim

Rockheim er det nasjonale museet for populærmusikk som tilbyr en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie, fra 50-tallets gryende ungdomskultur til dagens musikalske uttrykksformer. Lær om norsk populærmusikk, gled deg over gjenkjennbare låter, bli betatt over presentasjonsmåten og finn ut hvem som er innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Hver dag i sommerferien byr Rockheim på en mengde aktiviteter.  Her kan du for eksempel bli med på omvisning i Tidstunellen, en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie fra 50-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Man kan også bli med på Barnas time, hvor de yngste kan oppleve Rockheims «hemmeligheter», tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim.