Skibakken er åpen!


Kom og opplev vinterstemning i Vrådal!

Straand Hotel ønsker store og små velkommen til skiglede, innehygge, god hjemmelaget mat og samvær som skaper gode minner. 

Tilbring dagene på Vrådal Panorama Skisenter, et skianlegg for hele familien med løyper i alle vanskelighetsgrader uansett om du vil stå slalåm, kjøre utfor, stå telemark eller leke deg på snøbrett.

Etter en dag på ski kan dere slappe av i hotellets salonger med noe godt å drikke eller hygge dere med noen av de gode gamle brettspillene. Eller hva med å strekke ut musklene i hotellets svømmebasseng og badstue?

Fra 1. januar og frem til slutten av påsken kan tilbyr hotellet overnatting med frokost og heiskort til en hyggelig pris. Her kan du komme for å stå på ski, spise og slappe av alene eller med hele familien! 

Dersom du ønsker å stå på ski ankomstdagen, husk å komme innom hotellet for å hente billett for heiskort som må leveres til skisenteret. Vrådal Panorama skisenter benytter Skidata KeyCard som kan medbringes, evt. kjøpes fra skisenteret for kr 75,- per stk.

Alpinpakke inkluderer:
· 
Overnatting og frokost
· Heiskort; 1-dags heiskort ved 1 overnatting, 2 dagers heiskort ved 2 overnattinger og 3 dagers heiskort ved 3 overnattinger