Årets høydepunkt


For fjerde gang arrangerer Grand Hotell Egersund storsuksessen Chef’s Table på EIGRA kjøkken & bar! Den 16. og 17. desember er du velkommen når kjøkkensjef David Müller byr på sin 12-retters spesialmeny. 

Denne kvelden skal han briljere med sine matlagingsteknikker, og sette unike retter og fantastiske smakskombinasjoner på bordet til deg. David slår seg løs og setter sammen den kombinasjon av retter han har drømt om det siste året. Du vil oppleve spennende nyheter, spenstige kreative innovasjoner samt noen de beste rettene fra hotellets meny gjennom tidene.

For å toppe det hele setter hovmester og sommelier Kabir Singh sammen en flott drikkepakke som passer til rettene. Nå David og Kabir disker opp med sitt «Chef’s Table» får du en spiseopplevelse du sent vil glemme.

Gjør en helg ut av det og reserver overnatting i samme slengen. Kanskje kan det være en tidlig julegave til noen du har lyst å gjøre ekstra stas på?

Pakke inkluderer:
• 12-retters middag
• Overnatting fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag
• Frokost

Pris for enkeltrom: kr. 2695,-