Eilert Smith Hotel x The Bolder


Den ultimate kombinasjonen av urbant byliv og storslått natur!

Hva har Eilert Smith Hotel og The Bolder til felles? Begge tilbyr unik overnatting med fokus på arkitektur og design, komfort og eleganse.

Bo den første natten i et av de sjenerøse rommene på Eilert Smith Hotel, med Stavangers byliv rett utenfor døren. Bo den andre natten på en StarLodge på The Bolder, med vakker panoramautsikt utover fjorden. Det perfekte oppholdet for dere som ønsker å oppleve den storslåtte naturen kombinert med det urbane bylivet som Stavanger har å by på.

Om StarLodge på The Bolder:

De nye 35m2 StarLodges som er designet av det internasjonalt anerkjente arkitektstudioet Snøhetta, har høye tak og store panoramavinduer som skaper det perfekte utsiktspunkt. Nyt kuraterte merker og kvalitetsmaterialer som Vipp og Eikund. Gå i dvale og våkne opp midt i naturen. Det er ingen mat inkludert – men det vakre designerkjøkkenet fra Vipp står til din disposisjon. StarLodge inkluderer kjøleskap, induksjonstopp og stekeovn, Nespresso kaffemaskin, vannkoker og et utvalg av kjøkkenutstyr. Husk å ta med all mat og drikke du måtte ønske. Vil du ikke lage mat? Spør det hyggelige personalet på Eilert Smith Hotel om alternativer for matpakker du kan ta med til din StarLodge.

The Bolder, som ligger i Lysefjorden, er en 40 min kjøretur fra Eilert Smith og Stavanger sentrum. Trenger du transport? Spør om alternativer når du reserverer ditt opphold, så hjelper vi deg gjerne.

Inkludert i pakken:
· Overnatting i et av de sjenerøse rommene på Eilert Smith Hotel
· Frokost fra RE-NAA servert på rommet på Eilert Smith Hotel
· Overnatting i en StarLodge på The Bolder

NB: I denne pakken bestiller du selv kun den første natten på Eilert Smith Hotel. Den andre natten på The Bolder legges til i etterkant, men er inkludert i prisen. Det vennlige personalet på The Bolder vil ta kontakt med deg så snart vi mottar din booking for å hjelpe deg videre.