Førjulstid i Gamlebyen i Fredrikstad


Nyt et deilig førjulsopphold på Gamlebyen Hotell!

Julestemningen du kan oppleve i Gamlebyen i Fredrikstad er ganske så unik. Det gir en helt spesiell følelse å gå og kikke inn i de mange flotte utstillingsvinduene som bugner over av alt hva hjertet kan begjære av gaveartikler og julepynt. 

Fredrikstad har alt av hva hjertet begjærer av butikker. Spesielt i Gamlebyen vil du finne en rekke små og velassorterte butikker som har kanskje akkurat den spesielle gaven du trenger å finne til nettopp «den som har alt» fra før av. Her finner du små håndverksverkssteder med unike gaveidéer, kunst du ikke finner noen andre steder, og ikke minst en rekke hyggelige små kafeer og arrangementer du kan gå på og nyte når julehandelen er ferdig.

Å oppleve førjulstiden i Gamlebyen i Fredrikstad er en opplevelse i seg selv. Julegaten åpnes søndag den 27. november klokken 16.00. Her blir det juleunderholdning fra scenen, julegrantenning og noe julegodt til barna, som selvfølgelig også får muligheten til å hilse på Gamlebynissen – en kjær tradisjon som svært mange setter stor pris på!

Det vil også arrangeres julemarked hver helg tom. 18. desember. Julemarkedet hører til julen, og har yret liv og handel i hundrevis av år. Her tilbys det aktiviteter for både store og små, husflid, kunst, håndverk, julepynt og mye mer. Torsdag 15. desember er det langåpent med flere spennende arrangementer!

Så, hvorfor ikke slå flere fluer i en smekk i år? Få unna julehandelen, opplev noen av kanskje landets flotteste julearrangementer og julemarked – samtidig som du og noen du er glad i tilbringer noen late og behagelige dager på et intimt og hyggelig hotell med en unik atmosfære midt i smørøyet av Fredrikstads gamle bydel! Det er kort gangavstand til det meste av spisesteder, gallerier og kunstverksteder – som alle holder åpent hele desember, og flere av de også på søndager.