Drømmeopphold med barn i høstferien


En høstferie på Britannia Hotel er den perfekte muligheten til å oppleve den prisbelønte servicen Britannia er blitt kjent for. Gi hele familien et femstjerners avbrekk fra hverdagen med mange spennende muligheter både på hotellet og i vakre Trondheim med kule aktiviteter og opplevelser både for liten og stor.

Våkn opp til en nydelig frokost i ærverdige Palmehaven, der kokkene er klare til å gi dere en perfekt start på dagen. Hva med crepe laget a la minute med frukt og bær og kanskje også Britannia's hjemmelagede Nutella? En favoritt blant de minste, garantert!

Hotellet tilbyr:
· Egne amenities for de minste med barne-badekåper og tøfler, slik at de også kan nyte et femstjerners opphold slik det skal være.
· Egne behandlinger for barn og tenåringer i spa-avdelingen
· Egne bassengtider for barn i spaet mellom kl. 09-11 og 15-17
· Egne barnemenyer i alle restaurantene.
· Afternoon Tea for hele familien med egen meny for barn hver dag, slik at de også kan ta del i et av hotellets aller mest populære konsept
· Gratis utlån av sykler og el-sparkesykkel
· Barnevakt, slik at dersom du og din kjære ønsker en kveld alene i en av restaurantene, bare dere to, kan du være trygg på at barna har det fint på rommet.

I høstferien tilbyr hotellet et ekstra tilknytningsrom til barna for kun kr 750,-. De to rommene har dør i mellom, egne bad, og kan ha plass til opptil tre barn (0-15 år).

Pakken inkluderer:
· Overnatting i familierom
· Frokost
· Gratis inngang til Spa og Fitness avdelingen