Voss

Full Flex skipakke på Voss

Gjelder til 15.april 2018

Bestill nå
Fra kr 1395,-
per person per natt

Velkommen til Fleischer's Hotel


Historiske Fleischer’s Hotel ligger mellom jernbanestasjonen og Vangsvatnet i sentrum av Voss. Hotellet i sveitserstil er kjent for sin ærverdige atmosfære, storslagne spisesal og imøtekommende vertskap.

Dagens bygning fra 1889 er fremdeles eiet og drevet av familien Fleischer, som etablerte hotellvirksomhet her allerede i 1864. Den gang var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss.

I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider. Med to alpine skisenter og et langrennsanlegg på nasjonalt nivå ligger forholdene godt til rette for å ha det moro på ski! For de som vil lære det grunnleggende eller bare friske opp skikunnskapene, finnes det skiskole og skiutleie ved begge skianleggene. De mer eventyrlystne kan gå spektakulære toppturer med utgangspunkt i skianleggene eller fjellområdene rundt.

Gratis skibuss fra hotellet hver dag.

Vi tilrettelegger det meste for deg fra resepsjonen på Fleischer’s Hotel!

Fra 1.395 kr per person per natt i dobbelt. Inkl.; Overnatting, frokost og middag i Restaurant Magdalene og skikort i Voss Resort Bavallen, samt fri adgang til vår velværeavdeling med svømmebasseng, barnebasseng, Jacuzzi og badstue

Gjelder til 18.april 2018