Lom

Galdhøpiggen og Fossheim Hotell

Fossheim Hotell

Bestill nå
Fra kr 1463,-
per person per natt. Minimum to netter

Ta turen til toppen av Noreg. Med ei kulinarisk oppleving på Fossheim.


Ta turen til toppen av Noreg. Med ei kulinarisk oppleving på Fossheim.
Guidane tek dykk med til toppen av Galdhøpiggen. Turen går fra Juvasshytta, og er beregna til om lag 6 timar tur/retur. Utsikta fra toppen er formidabel! Denne turen vil seint bli gløymt!

Generelt for turen
Dykk køyrer i eigen bil til Juvasshytta (45 min. Køyring) Oppmøte på Juvasshytta 09:30. Her betalar ein også for guiding. Kr. 250 pr. person / kr. 150,- pr. barn under 15 år. i resepsjonen. Turen startar frå Juvasshytta. Førarane kjem ut rett før oppmøte, og det blir gjeve felles informasjon. Seler blir utdelt og tilpassa den enkelte. Barn brukar kroppssele, og desse krev litt meir justering. Guidane organiserar dette.


-    Det er ca 15 km tur-retur, og tar 6-7 timer.
Dette bør du ha med/bruke når du er med på turen:
•    Godt fottøy, fjellsko o.l. (ikke joggesko!)
Fjellsko kan leigast på Juvasshytta.
•    Har du gamasjer er det fornuftig å bruke - særleg tidleg i juni/juli.
•    Solbriller.
•    Lue.
•    Votter.
•    Solkrem.
•    Yttertøy som er regnavstøtende/vindtett.
•    Skift.

1.460 kr per person per natt. Minimum to netter.

Ankomst og 3 retters Fossheim meny dag 1. Frukost, smøring av nistepakke med fyll av termos. Dykk køyrer i eiga bil til Juvasshytta. Føring i felles taulag til Galdhøpiggen (Betalast på Juvasshytta kr. 250 voksen / kr. 150 barn u.15 år) 4 retters Rypemeny og overnatting dag 2. Frukost og avreise dag 3. 


Perioder i 2018;

Weekend  1. – 3. Juni, 8. – 10. Juni, 15. – 17. Juni
Daglig fra 18. Juni – 12. August 
Weekend 17. – 19. August, 24. – 26. August, 31. – 2. September, 8. – 9. September, 14. – 16. September, 21. – 23. September