Hagekonsert med Trang Fødsel Trio og Heine Totland


Velkommen til årets hagefest på Fretheim Hotel lørdag 27. mai. Her blir det full trøkk og god stemning med Trang Fødsel Trio og Heine Totland!

I denne konsertpakken har vi inkludert en deilig middagsbuffet i hotellets restaurant, hagekonsert, overnatting fra lørdag til søndag og frokost. 

Program lørdag:

Kl. 17:00: Restauranten er åpen for middagservering
Kl. 19.30: Konsert med Trang Fødsel Trio
Kl. 21.30: Konsert med Heine Totland m/band 

Det blir salg av drikke og enkel grillmat i hagen. 


Trang Fødsel Trio

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister. I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og resten av året har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.

Trang fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Sommeren blir bare ikke den samme.


Heine Totland

Heine Totland er en av landets aller travleste entertainere. Han har hatt hovedroller i store musikaler som Mamma Mia!, Buddy Holly, Chess, Jesus Christ Superstar og Les Miserables. Han har også vore programleder i TV-suksessen Det Norske Måltid med Arne Hjeltnes i 3 sesonger og er vinner av Masterchef 2015 på TV3.

De siste tre årene har han vært aktuell med forestillingen «Musikk e komme for å bli» med Gisle Børge Styve. Dette showet har solgt 150.000 billetter, spilt fire sesonger på Ole Bull i Bergen, og hele 2019 på Latter i Oslo.

Heine har også sitt eget 50 talls Rock & Roll band som spiller landet rundt på store festivaler og kulturhus. Bandet er mye brukt på arrangement og eventer, og kombineres ofte med Heine i rollene som konferansier, entertainer og frontfigur.

Sammen med bandet sørger han for en fantastisk og underholdende festkveld!