Tjøme

Hank synger Cash & Cornelis sommerkonsert på Engø Gård

Gjelder 22.juli 2018

Bestill nå
Fra kr 2495,-
per person per natt

Sommerkonsert


Program

Kl. 17.00 – Innslipp på konsertområdet. Det vil være enkel servering av mat og drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter. Varighet ca 60 minutter.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

Servering

Lunsj serveres disse dagene med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00.
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

Middag serveres denne dagen med bordsetning etter konserten, vi serverer en 4-retters gourmetmeny til dette arrangementet.

På konsertområdet vil det være enkel servering av mat og drikke fra kl. 17.00.

Pris fra 2.495 kr per person i dobbelt inkluderer; Utekonsert med Hank (Hans-Erik Dyvik Husby) , deretter 4-retters gourmetmeny, overnatting og frokost.  

Hans-Erik Dyvik Husby

Som karismatisk vokalist i Turbonegro ble Hank von Hell et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser.  Han er et multitalent med mange strenger å spille på. Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater.

Tiden etter Turbonegro har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist. Mange sperret øynene opp da han entret scenen som hovedrolleinnehaver i musicalen Jesus Christ Superstar på Det Norske Teater. Et jublende kritikerkorps kunne fastslå at den kontroversielle rockeren var langt mer enn punkrock, sminke og kaos. 

Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk. Så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter.  Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.

Han har oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.

Han har vært dommer i Idol, kokkelert i Masterchef, vært talsmann for de svake og utstøtte, brettet ut sitt turbulendte liv med stor troverdighet og holdt engasjerende foredrag for mange av Norges største virksomheter. Håvard Rem har skrevet biografien "HANK", om artisten og mennesket Hans-Erik Dyvik Husby.

Høsten 2015 gjorde han rollen som Ole Bramsrud i musikalen Selskapsresan i Malmø. En kjempesuksess som i 2016 ble oppført i bl.a Stockholm.

Hans-Erik Dyvik Husby er også kjent for sin matglede. Han har utgitt to grillbøker, lansert sin egen grillmat-serie "Hank ́s" og vært grillmester på utallige events.