Ta en spektakulær selfie på Trolltunga


Folk reiser fra andre siden av jorden for å gå til Trolltunga. På Hotel Ullensvang er de så heldige å ha denne flotte attraksjonen i nærområdet.

Trolltunga er en av de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge og har dermed blitt et populært reisemål. Den ligger 1100 moh, omlag 700 meter over Ringedalsvatnet i Skjeggedal. 35 min med bil/ca 30 km sør for Lofthus ligger Tyssedal, og Skjeggedal, der du parkerer for å gå til Trolltunga. Dette er en tur som passer for folk i normalt god form. Planlegg godt, start tidlig på dagen og ha med rikelig mat og drikke. 

Husk å være tidlig ute for å sikre deg parkeringsplass!

Fotturen til Trolltunga går i høgfjellet, tar 10-12 timer t/r og høydeforskjellen er ca. 900 meter. Det går T-merket sti fra parkeringsplassen i Skjeggedal til Trolltunga. 

Nyttig informasjon
Ha på vanlige turklær, og ta med 30-40 liters tursekk med nistepakke, vann, ekstra sokker/klær og (gnagsår)plaster. Gode fjellsko anbefales. Turen er merket med røde T-er, og opplysningsskilt for hver kilometer, slik at du har oversikten over hvor langt det er igjen til Trolltunga platået.

Det er manglende eller liten mobildekning på turen.

Pakken inkluderer:
· To overnattinger i standard dobbeltrom med utsikt mot fjell
· Frokost begge dager
· To buffetmiddager

Tilgjengelig fra rundt midten av juni til midten av september.