Ta ein spektakulær selfie på Trolltunga


Trolltunga er en av de mest spektakulære fjellformasjonene i Norge og har dermed blitt et populært reisemål. Den ligger 1100 moh, omlag 700 meter over Ringedalsvatnet i Skjeggedal. Folk reiser fra andre siden av jorden for å gå til Trolltunga. Vi er så heldige å ha denne flotte attraksjonen i nærområdet vårt. 35 min med bil / ca 30 km sør for Lofthus ligger Tyssedal, og Skjeggedal, der du parkerer for å gå til Trolltunga.

Husk å være tidlig ute for å sikre deg parkeringsplass!

Fotturen til Trolltunga går i høgfjellet, tar 8-10 timer t/r og høgdeforskjellen er ca. 900 meter. Det går T-merka sti fra parkeringsplassen i Skjeggedal til Trolltunga. Den er tilgjengeleg frå omlag midten av juni til midten av september. Dette er ein tur som passer for folk i normalt god form. Planlegg godt, start tidlig på dagen og ha med rikelig mat og drikke. Nyttig informasjon
Ha på vanlige turklær, og ta med 30-40 liters tursekk med nistepakke, vann, ekstra sokker/klær og (gnagsår)plaster. Gode fjellsko anbefales. Turen er merket med røde T-er, og opplysningsskilt for hver kilometer, slik at du har oversikten over hvor langt det er igjen til Trolltunga platået.

Det er ingen mobildekning på turen.

 

Tilbudet inkluderer

- Overnatting med frokost

- To middagsbuffeter

- En XXL nistepakke per person

- Ett turkart


15. juni – 15.september 2018 er prisen fra 1.713 kr per person. Minimum to netter.