Høstferie i jugendbyen Ålesund


Ålesund og Sunnmøre er på sitt vakreste om høsten. Her, midt i Ålesund sentrum og sjarmerende Apotekergata finner du en forførende kombinasjon av byliv og nærhet til havet, fjordene og Sunnmørsalpene.

Med kort vei til flotte fjellturer er Hotel Brosundet det urbane utgangspunkt for å oppleve de spektakulære Sunnmørsalpene. Ved ankomst får du utlevert kart over hotellets utvalgte favoritturer i nærområdet. Om du er ute etter en behagelig rusletur eller et eventyr blant kneisende Sunnmørsalper, så er her noe for enhver.

Nyt den høstkledde Jugendbyen Ålesund med sin karismatiske Art Nouveau-stil. Her kan man padle kajakk midt i sentrum eller nyte folkelivet på en av byens bedre spisesteder.

Hotel Brosundet er stolt av å huse restauranthuset Apotekergata No. 5. En av Ålesunds mest spennende smaksopplevelser hvor lokale tradisjoner møter internasjonale impulser. I en uformell atmosfære får du en fantastisk smaksopplevelse med utsikt over Brosundet. På hjørnet av hotellet finner du Butikken - hotellets lille landhandel. Her er det utsalg av brød og bakst fra lokalt håndtverksbakeri, egenproduserte varer fra Apotekergata No. 5 og lokale delikatesser, i tillegg til deilig kaffe brygget på lokalt brente bønner.

I likhet med Apotekergata No. 5 er Arkivet Bar et populært samlingspunkt for lokalbefolkningen. Bak baren finner du engasjerte bartendere med et hjerte for faget. Smak deg gjennom et overraskende bredt utvalg vin, øl og signatur-coctails for å nevne noe.

Høstferietilbud inkluderer:
• Overnatting i dobbeltrom
• Lunsjpose fra Butikken med dagens sandwich, søtbakst, juice og nøtteblanding (1 valgfri dag)
• Frokost