Opplev Svalbard i høst!


Kombiner rå natur med komfort på Svalbard Hotell Polfareren og kulinariske smaksopplevelser på historiske Huset Restaurant.

Midnattssolen er på hell og høsten har gjort sitt inntog på Svalbard. Det er nå tid for kaldere dager og solnedganger som fargelegger Svalbard i hele fargespekteret.

Svalbard Hotell | Polfareren ligger midt i bykjernen av Longyearbyen, med umiddelbare nærheten til fjord og fjell. Et godt utgangspunkt for aktiviteter og bespisning.

Fjordsafari til Pyramiden og Nordenskiöldbreen byr på spektakulær natur, historie og kultur. Pyramiden er en russisk bosetning som i sin tid var kjent som en yrende, russisk gruveby. Med innendørs varme i båten, panoramavinduer og en liten gruppe passasjerer, er dette en komfortabel måte å besøk Pyramiden.

Huset åpnet sine dører i 1951 og historien sitter fortsatt i veggene. Det som var bridgerom med servering sent på 1970-tallet, er i dag en stemningsfull restaurant i naturskjønne omgivelser. Med fokus på nordiske teknikker, lokale arktiske råvarer og en vinkjeller som har blant Skandinavias største utvalg, har Huset Restaurant vært en kritikerrost restaurant i en årrekke.

Huset Restaurant sitt vinkart har siden 2006 hatt utmerkelsen «Best Award of Excellence» fra magasinet Wine Spectator. I 2018 ble Huset også kåret til Norges #11 beste restaurant av White Guide Nordic.

Høstpakke inkluderer:
· 3 netter på Svalbard Hotell | Polfareren
· 6-retters middag på historiske Huset Restaurant
· Fjordsafari til Pyramiden og Nordenskiöldbreen

Pris:
5900 kr per person
8900 kr for to personer