Sommerlig godsidyll ved Østmarka


Herskapelige Losby Gods feirer 25 år som hotell og tilbyr 25% rabatt på overnatting i hele sommer!

Losby Gods bærer med seg historien om glansdager og tradisjoner som dateres tilbake til trelasthandelens storhetstid, hvor velkjente Christiania-borgere og kongelige utfoldet seg i rekreasjon og selskapeligheter på godset. Med Jacob Meyer i spissen ble et jaktslott reist midt på 1800-tallet, hvor hovedstadens elite fant seg til rette i en atmosfære av gjestfrihet og aristokratisk velvære. Denne tradisjonen, av hjertelighet og raffinement, lever videre den dag i dag.

Losby ble omtalt som et sted der gjester ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen ivaretas og videreføres i dag. Vel fremme på Godset kan du benytte deg av et bredt spekter av aktiviteter både innendørs og utendørs. I tillegg har hotellet den fantastiske naturen i Østmarka vegg i vegg, med flotte turmuligheter året rundt.


Forslag til sommeraktiviteter:

Finn frem joggeskoene eller lei en av hotellets sykler. Ikke nok med at du får frisk luft og mosjon, men du får også oppleve mer av nærområdet. I disse turforslagene passerer du historiske husmannsplasser, gårder, det gamle Vasshjulet og andre spor etter den viktige trelasthandelen som spilte en sentrale rolle for utviklingen av området. Samtidig kommer du tett på den varierte naturen i Losbydalen som består av elver, fossefall og stille tjern, tett skog og åpne sletter.

Ta med piknikkurven til en stubbe i skogen, eller til Mønevann hvor du kan padle kano. Mønevann ligger en 15 minutters gange fra hotellet og er en nydelig badeplass med gressplener, sandstrand, stupebrett og svaberg. Et perfekt sted å bade, slappe av og kose seg. 

Kommer du med barn anbefaler vi også en tur innom Nebbursvollen friluftsbad, som ligger en 20 minutters biltur unna. Badet er et utpreget «familiebad» med store friarealer, områder for lek og ballspill, piknikområde, sandvolleybane, kiosk og lekeplass. Vi anbefaler også en tur innom Losby Besøksgård, hvor dere kan hilse på dyrene og spise vafler i gårdskaféen.   


Jubileumstilbud inkluderer:

🎉 
Overnatting i valgt romtype
🎉 Herregårdsfrokost 

Gjelder opphold fra 22. juni til slutten av august. Beløpet må forhåndbetales.