Julebord i Steigen


I perioden 26. november til og med 18. desember er det mulig å gjennomføre årets julebord på Villa Haugen!

Julemenyen vil inneholde tradisjonelle juleretter (lutefisk, ribbe og pinnekjøtt) med en liten vri. Hver onsdag samme periode er det også mulig å bestille skalldyrmeny for de som ønsker et lite avbrekk fra juletradisjonene. Hotellet får levert ferske skalldyr (østers, kamskjell, blåskjell, sjøkreps, mm) direkte til Grøtøy.

Julebord - priser pr. person er som følger:
· 4 retters julemeny kr. 895,-
· 4 retters julemeny med vinpakke kr. 1.375,-
· 4 retters julemeny med vinpakke og overnatting fra kr. 2.875,- (uavhengig av rom – første mann til mølla – prisene inkluderer frokost samt transport til og fra fastlandet/Grøtøy)

Skalldyrmeny - priser pr. person er som følger (min 8 personer):
· 5 retters skalldyrmeny kr. 1.450,-
· 5 retters skalldyrmeny med vinpakke kr. 1.995,-
· 5 retters skalldyrmeny med vinpakke og overnatting fra kr 3.495,- (uavhengig av rom – første mann til mølla – prisene inkluderer frokost samt transport til og fra fastlandet/Grøtøy)

Skalldyrmeny krever minimum 8 personer og må bestilles ved å kontakte hotellet direkte.