Kom i førjulsstemning i Flåm!


Velkommen til en real festaften på Fretheim Hotel! Hotellet er pyntet til jul både ute og inne, og du kan slappe av i de romslige og hyggelige lokalene. Kvelden starter med aperitiff i Lobby bar, før det serveres tradisjonsrik julemat i restaurant Arven. 

Etter middag får du oppleve det beste av musikken til Creedence Clearwater Revival. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne. Fra hele Sør-Norge er det meldt om utsolgte konserter med fantastisk stemning.

Julebordspakken inkluderer:
· Overnatting på Fretheim Hotel
· Aperitiff
· Julemiddag i restaurant Arven
· Show/konsert med «Creedence forever» i Fretheimsalen
· Duo fra «Creedence forever» spiller så i lobbyen. Gjestene blir fordelt på lobbybar, bar 3.etg. og evt. 4. etg.

Dersom behov (mer enn 75 gjester) setter hotellet opp 2 show/konserter i Fretheimsalen. Gjestene deles i 2 grupper der den ene gruppen har middag mens den andre gruppen er på show. Så bytter de etterpå.

Creedence Clearwater Revival tribute
De siste årene har Creedence Forever (tidligere The Poor Boys CC Revival Band) markert seg som et av Norges fremste Creedence tribute band. Her får du høre alle dine favorittlåter pluss låter fra Creedence sine mer ukjente blues- og progsider. Dette blir garantert en konsertopplevelse av de sjeldne. Fra hele Sør-Norge meldes det om utsolgte konserter med fantastisk stemning. Med rundt 50-60 spillejobber årlig regnes Creedence Forever som et av Norges mest populære Creedence tribute band.

Creedence Forever har base i Bergen og består av Karl Henrik Svensson (vokal/gitar), Kristian Roset (bass/vokal), Jordan Saratonev (trommer) og Helge Laastad (gitar/vokal).