Juletid på Bekkjarvik Gjestgiveri
Bekkjarvik

Juletid på Bekkjarvik Gjestgiveri

Bekkjarvik Gjestgiveri

Bestill nå
Fra kr 1850,-
per person per natt.

En hyggelig helaften


Når det er juletid på Bekkjarvik Gjestgiveri finner du et hotell som er julepyntet fra topp til tå. Dette gir den perfekte atmosfæren for både en hyggelig fest på slutten av året, eller for kvalitetstid med familie og venner i våre stuer.

Hos oss opplever du gourmet mat av beste kvalitet, valgt ut og servert med omtanke i herskapelige omgivelser. Vi serverer all den tradisjonelle julematen du forventer. Å velge vin fra et innholdsrikt vinkart er med på å underbygge den gode stemningen. Vi har også et stort utvalg av Hardanger juice, så vi kan garantere en god kombinasjon av drikkevarer til maten basert på hva man foretrekker.

Fra 1.850,- per person per natt. Inkludert i prisen er overnatting og frokost, middag bestående av en kald forrett, etterfulgt av juletallerken og en avsluttende juledessert.

Vi serverer all den tradisjonelle julematen du forventer, eksempelvis pinnekjøtt, ribbe og lutefisk.

Når vår DJ spiller opp til dans, da blir det raskt høy stemning på dansegulvet. Vi har også alle rettigheter, og man kan ha den beste hygge langt inn i nattetimene.

Morgenen etter starter man dagen med en flott og stor frokostbuffet.

Bekkjarvik Gjestgiveri ønsker deg og dine velkommen til en heltspesiell julebordsopplevelse!

Gjelder i perioden 17.november - 17.desember 2017

 

Vi serverer familiejulebord på følgende søndager:
- 26 November
- 3. Desember
- 10. Desember
- 17. Desember

Familiejulebordet har to bordsetninger hvor den første starter kl. 13.30 og slutter kl. 15.15. Den andre starter kl 15.30 og slutter kl. 17.15.

(Med forbehold om at tidene kan endre seg).