70 meter inn i isen og 7000 år tilbake i tid!


Bli med på guidet fottur gjennom Klimapark 2469 ved Galdhøpiggen og inn i den unike istunnelen og avslutt dagen med en kulinarisk opplevelse på Fossheim Hotell!

Pakken gjelder fra 24. juni - 25. august, så i helgene fra 31. august - 15. september.

Praktisk informasjon:
Fra Fossheim til Juvasshytta tar det rundt 45 minutter med bil. God tur langs den høyeste bilveien i Norge! Bompassering kr 100,-

Klimaparken er et utendørs opplevelsesområde 1800 meter over havet med daglig guiding i sommersesongen. En naturveileder møter deg og resten av gruppen ved Juvasshytta ved Galdhøpiggen. På den nesten kilometerlange turen langs gangbanen over Juvflye forteller naturveilederen om klima, historie, geologi og biologi i høyfjellet.

Turen blir avsluttet i den vakre istunnelen i Juvfonne. Tunnelen er hugget inn i isen med ganger og rom og har en kinosal. Naturveilederen tilpasser informasjonen til gruppen, og gjør turen spennende og lærerik også for unger. Totalt tar den turen rundt 2,5 timer. Merk at istunnelen bare er tilgjengelig sammen med naturveileder på guidet tur. Etter besøket i istunnelen kan du på egen hånd ta turen langs stigen bort til utkikkspunktet mot Kjelbreen.

Sko og klær
Ta med fjellsko/varme sko, vindtette klær, lue og votter på turen i klimaparken.

Prisliste:
Per person i dobbeltrom: Kr 2980,- + guide billett
Per barn(u.12 år) i ekstraseng: Kr. 1165,- + guide billett‍


Inkludert i prisen er:
· Ankomst og 3 retters Fossheim meny dag 1.
· Frokost, smøring av nistepakke med fyll av termos. Dere kjører i egen bil til Juvasshytta, i høysesongen går det buss fra sentrum av Lom.
· 4 retters Fossheim rype meny og overnatting dag 2.
· Frokost og avreise dag 3.

Guidebillett kommer i tillegg til prisen:
Voksen: kr 345 / barn 4-18 år: kr 175
Familie: kr 790 (foreldre med barn under 18 år)

(Billett i klimaparken gir 50 % rabatt på inngangsbillett på Norsk Fjellsenter i Lom)