Lær dere å kommunisere bedre


Velkommen til kurs med Frode Thuen på Haaheim Gaard 15. til 16. mai 2021! 

Det å leve sammen er en vedvarende samtale - om alt fra de mest banale og praktiske hverdagstingene til de store spørsmålene i livet. Og for å ha det bra sammen må man også få kommunikasjonen til å fungere så bra som mulig.

På dette kurset får dere tips og råd og en rekke praktiske og nyttige kommunikasjonsverktøy, som vil hjelpe dere til å ta vare på det som er bra og videreutvikle det som eventuelt trenger å bli bedre i deres spesielle parforhold.

Frode Thuen er professor i psykologi og parterapeut, og landets mest profilerte samlivsekspert - kjent fra en rekke bokutgigivelser og utallige intervjuer i aviser, magasiner, radio og TV, og har de siste 15 årene hatt en ukentlig samlivsspalte i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Han er også en ettertraktet kurs- og foredragsholder som i tillegg til sine kunnskaper som forsker og terapeut, spiller på humor og varme, og gjenkjennelige eksempler fra hverdagen.

Selve kurset varer fra kl. 10 til kl. 17. den 16. mai

Pris inkluderer:
♡ Kurs med par-terapeut Frode Thuen
♡ Overnatting i Superior rom
♡ Frokost
♡ 3 retters middag med aperitiff
♡ 2 retters lunsj
♡ Historisk vandring med husfar Torstein

Her er det første par til møllen!

For reservasjon kontakt Haaheim Gaard på post@haaheimgaard.no og oppgi kode «relasjonsskolen» i tillegg til navn på deltakerne.