Kun det beste er godt nok for kjærligheten


Velkommen til kurs med Frode Thuen på Opus XVI 8. til 9. oktober! 

Det å leve sammen er en vedvarende samtale - om alt fra de mest banale og praktiske hverdagstingene til de store spørsmålene i livet. Og for å ha det bra sammen må man også få kommunikasjonen til å fungere så bra som mulig.

På dette kurset får dere tips og råd og en rekke praktiske og nyttige kommunikasjonsverktøy, som vil hjelpe dere til å ta vare på det som er bra og videreutvikle det som eventuelt trenger å bli bedre i deres spesielle parforhold.

Frode Thuen er professor i psykologi og parterapeut, og landets mest profilerte samlivsekspert - kjent fra en rekke bokutgivelser og utallige intervjuer i aviser, magasiner, radio og TV. De siste 15 årene har han også hatt en ukentlig samlivsspalte i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Han er en ettertraktet kurs- og foredragsholder som i tillegg til sine kunnskaper som forsker og terapeut, spiller på humor og varme og gjenkjennelige eksempler fra hverdagen.

Selve kurset varer fra kl. 10 til kl. 17. lørdag 9. oktober

Pris inkluderer:
♡ Kurs med par-terapeut Frode Thuen
♡ Overnatting fredag til lørdag i Superior dobbeltrom
♡ God frokost
♡ 2-retters lunsj
♡ Aperitiff og 3-retters gourmetmeny

Pris per par: 4650,- 

Her er det første par til møllen!

For reservasjon kontakt Opus XVI på booking@opusxvi.no og oppgi kode «Relasjonsskolen» i tillegg til navn på deltakerne.