Norges "tøffeste" sommerferie!

Aldersgrense 12+


Ta med venner og familie og prøv deg som aspirant på Oscarsborg Festning!

Alle deltagere i Kompani Eriksen vil bo i hotellets nyoppussede hotellrom i Befalsforlegningen. Rommene har enten Twin eller Dobbelseng, samt militær køyeseng. Deltagerene som overnatter i køyesengen vil inngå i inspeksjonen som vil foregå hver morgen av IB (inspiserende befal) på Oscarsborg Festning, de vil også få utlevert sengetøy og opplæring i militær «sengetrekk» ved ankomst av befalet under informasjonsmøte.

Det vil ved innrullering i Kompani Eriksen forventes at «aspiranten» har sjekket inn senest 16 hundre og er klar for informasjonsmøte med befalet. På kvelden vil det bli sosial samling for Kompani Aspirantene med enkel innføring i GSU (grunnleggende soldatutdanning) samt aktiviteter. Det vil også bli satt av tid til museumsbesøk og egen guidet tur på Oscarsborg Festning. Alle aspiranter vil få servert frokost på hotellet (forpleiningen), samt lunsj og middag servert enten i felt eller på hotellet (forpleiningen).

Hver aktivitet har en varighet på ca. 1 time.

  • Skytebane: Foregår i vår innvendige skytebanen på Oscarsborg Festning og inkluderer alt nødvendig utstyr. Inbrief (orientering om oppdrag før gjennomføring) i forkant og skyting med kraftige luftdrevne våpen på forskjellige typer mål.

  • Taktisk oppdrag: Foregår i tilrettelagte lokaler innendørs eller utendørs og inkluderer våpen samt sikkerhets utstyr. Inbrief (orientering om oppdrag før gjennomføring) i forkant og det vil bli benyttet luftdrevne våpen som markerer treff ved hjelp av maling eller på annen måte være «merkbart».

  • Hinderløype: Foregår i deler av den gamle hinderløypen på festningen og er «middelskrevende". Løypen vil også bestå av lett rappellering. Inbrief; Orientering om oppdrag før gjennomføring.

  • Feltøvelse: Orientering om oppdrag før gjennomføring


Kompani Eriksen-Orginal.jpg